Connections Consult: Peste 10.000 de ore de lucru economisite prin aplicatia de scanare a datelor de pe cartea de identitate

Connections Consult SA, lider pe piața de transformare digitală din România, listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB) sub simbolul CC, estimează o creștere a numărului de companii care vor utiliza soluții inteligente în parcursul lor de transformare digitală. O astfel de aplicație, ID Scanner, dezvoltată de Connections, care extrage automat datele de pe cartea de de identitate, a economisit până acum peste 10.000 de ore din timpul angajaților companiilor care au implementat deja aplicația.

connections consult

Cereri pentru ID Scanner

Procesele de onboarding au un rol esențial în construirea bazelor de date și angajatorii le alocă o importanță crescută. În același timp, ele pot consuma resurse importante, iar companii din industrii diverse, precum banking, telecomunicații, asigurări și nu numai, caută tot mai des soluții prin care să eficientizeze și să facă mai rapide aceste procese. În ultima perioadă, Connections Consult SA a înregistat un val crescut de cereri pentru ID Scanner, aplicație care a fost deja implementată cu succes în domenii variate și care a scurtat timpul pierdut de angajați cu introducerea datelor de pe cărțile de identitate în sistem.

În multe companii sunt în derulare proiecte de simplificare și transformare digitală, astfel încât procesele de lucru și sarcinile repetitive să nu mai reprezinte o corvoadă pentru angajați. Pe acest trend a crescut interesul pentru soluții inteligente de tipul aplicației noastre. Sunt clienți din industrii diferite, iar pentru a veni în sprijinul lor am lansat un site cu mai multe informații despre ID Scanner, aceștia putând chiar și testa soluția noastră.

Aplicația este ușor de folosit și de adaptat și la alte formate standard. Practic, printr-o simplă poză poți extrage automat, în mod digital, datele dintr-un buletin. Vorbim aici despre cărțile de identitate românești, deoarece cele mai multe soluții care existau înainte pe piață nu erau compatibile și presupuneau investiții suplimentare”, a George Radu, Product Manager ID Scanner.

Operațiunile aplicației ID Scanner

Cu ajutorul ID Scanner pot fi efectuate operațiuni diverse, precum înrolarea clienților (persoane fizice), completarea automată a unor contracte, actualizarea datelor personale, înregistrarea vizitatorilor, dar și multe altele.

Atunci când integrează tehnologii externe, pentru cele mai multe companii sunt esențiale flexibilitatea și securitatea sistemului respectiv. Aplicația ID Scanner poate fi integrată cu ușurință în ecosisteme IT ce implementează fluxuri de business complexe. Soluția poate fi găzduită în cloud sau on premise, iar acum este oferită și ca o soluție SaaS (software as a service).

Accesibilă de pe noul site idscanner.ro, aplicația este ușor de folosit, în doar trei pași, explicați printr-un video demonstrativ.

Soluțiile de tipul ID Scanner sunt în continuă creștere pe o piață de transformare digitală estimată să își mărească de 3-4 ori valoarea la nivel global, până la finalul acestui deceniu, respectiv să depășească valoarea de 6 trilioane de dolari, potrivit celor mai recente studii.

CONNECTIONS CONSULT

Connections Consult (simbol bursier CC) este lider pe piața de digital transformation din România, având peste 300 de angajați, birouri în Bulgaria și Serbia și reprezentanți de vânzări în Germania și Arabia Saudită. Compania este specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management și Software Development On Demand. Clienții Connections sunt companii globale și companii medii românești din industrii precum Banking, FMCG, Oil & Gas, Telecom și Retail.

Începând cu luna iulie 2018, Connections a semnat un parteneriat cu UiPath, platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) cu cel mai rapid grad de adopție la nivel mondial, alături de care a implementat deja cu succes procese de automatizare robotizată în industrii cheie. Totodată, Connections Consult investește constant în dezvoltarea unor produse software pentru industrii diverse, precum audit și consultanță, energie verde și boți specializați în contabilitate și HR, precum și alte domenii. Connections a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 7 milioane de euro.

Din luna septembrie 2021, compania Connections este listată pe piața AeRo a Bursei de Valori București, fiind tranzactionata cu simbolul CC.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *