COSMOTE Business Complet, un pachet de comunicare destinat companiilor

  • de

COSMOTE România lansează COSMOTE Business Complet, un pachet de comunicare destinat companiilor, disponibil pentru contractele semnate pe 24 de luni.

Pachetul COSMOTE Business Complet include:

– Internet COSMOTE nelimitat timp de 24 luni, la viteză 4G;

– Tableta HP ElitePad 1000 cu o configurație foarte puternică: cu 4 GB RAM, 64 GB, ecran multi-touch de 10.1” rezoluție 1920×1200 px. Full-HD cu Gorilla® Glass 3, WIFI, 4G, conectare WIDI la echipamente compatibile;

– Husa HP ElitePad și tastatură HP Slim Bluetooth;

– Sistem de operare Windows 8.1 și Office 2013 preinstalate cu multiple conturi de utilizator pe aceeași tabletă; în plus, este asigurat gratuit spațiul de stocare în cloud de 15 GB, prin OneDrive.

“COSMOTE Complet înseamnă, în primul rând, să fii conectat pe toate fronturile, atribut care în afacerile de succes este esențial. De aceea ne-am ales și parteneri pe măsură, prestigioși, fie că vorbim de presa economică, de industria de echipamente IT sau software”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial – Segment Business, Romtelecom și COSMOTE România.

CBC

Pachetul este disponibil cu o reducere de peste 600 de euro (fără TVA),  la prețul de 778,76 euro (fără TVA), achitat integral în momentul achiziției. Mai multe detalii despre ofertă sunt disponibile accesând acest link sau apelând 0800.800.763.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *