Cosmote: Clienții Cartelei MTV Mobile primesc mai mult trafic de date cu noua extraopțiune MTV 7x

Noua extraopțiune MTV 7x, de 5 euro credit, disponibilă pentru clienții noi și existenți ai Cartelei MTV Mobile powered by COSMOTE, aduce pentru aceştia mai mult trafic de date, potrivit unui comunicat Cosmote.

MTV-Mobile-logoNoua extraopțiune MTV 7x oferă minute și SMS-uri nelimitate cu ceilalți utilizatori ai Cartelei MTV Mobile, 120 minute naționale/internaționale sau SMS-uri naționale, 2.000 de minute și SMS-uri către COSMOTE și Romtelecom și 350 MB trafic de date. Minutele internaționale pot fi utilizate către rețele fixe și mobile din Statele Unite ale Americii, Canada și Israel și rețele fixe din Uniunea Europeană.

Mai mult, noua extraopțiune include, de asemenea, acces gratuit la aplicația MTV Under the Thumb și promoțional trafic de date gratuit pentru streaming-ul conținutului video din aplicație, 500 de ore de Video on Demand pentru producțiile MTV și acces la 2 canale cu conținut liniar, MTV Hits și MTV Dance.

Clienții pot alege, deasemenea, una dintre cele 3 add-on-uri, sau pe toate, fiecare disponibilă pentru 1 euro credit. Utilizatorii pot opta între On Top 120, ce oferă 120 minute naționale/internaționale sau SMS-uri naționale, On Top 2000, cu 2.000 minute/SMS-uri către COSMOTE sau minute către Rotelecom, și On Top 350, cu 350 MB trafic de date, în funcție de nevoile fiecărui utilizator.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

0 comentarii la „Cosmote: Clienții Cartelei MTV Mobile primesc mai mult trafic de date cu noua extraopțiune MTV 7x”

  1. Pingback: Electro-Sinteza săptămânii 19 - 23 mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *