D-Link extinde în România portofoliul de produse pentru case inteligente

D-Link a anunțat ieri extinderea portofoliului mydlink Home cu noi soluții care transformă casa într-o casă inteligentă și continuă strategia locală de consolidare a relațiilor sale comerciale prin semnarea unui parteneriat cu eMAG, cel mai puternic retailer online din România.

D-LinkNoutățile din portofoliul mydlink Home, disponibile deja în magazinul online eMAG sunt: senzorul pentru uși și ferestre mydlink Home DCH- Z110, senzorul de mișcare cu baterie mydlink Home DCH- Z120, Sirena Z-wave mydlink Home ​DCH-Z510,  senzorul de apă mydlink Home DCH-S160, Sirena WI-FI DCH-S220 si hub-ul mydlink Home DCH-G020.

„Parteneriatul cu eMAG face parte din strategia D-Link de promovare a soluțiilor dedicate casei inteligente și vine să sprijine accesul utilizatorilor la un portofoliu larg de produse menite să ofere mai mult confort și siguranță. Nu ne mai putem imagina cotidianul fără beneficiile și confortul oferit de tehnologie și ne bucură faptul că din ce în ce mai mulți utilizatori din România adoptă tehnologiile mydlink“,  declară Laurențiu Trocan, Country Manager D-Link România.

Noi tehnologii inteligente pentru o viață mai ușoară, mai sigură și mai relaxată

Soluțiile și dispozitivele mydlink Home îți  transformă casa într-un loc mai confortabil, mai sigur şi mai plăcut.  Acum poți prelua controlul asupra casei tale, de oriunde ai fi, folosind smartphone-ul sau tableta prin aplicația mydlink Home. Dispozitivele mydlink Home vor comunica între ele și cu utilizatorul prin intermediul aplicației.

Noile produse, bazate pe tehnologia Z-wave, sunt foarte ușor de instalat, consumă puțină energie, deci pot funcționa cu baterie și nu utilizează lungimea de banda Wi-Fi.  Ele  se conectează la routerul tău prin intermediul hub-ului mydlink Connected Home DCH-G020.  Hub-ul are rolul  de a controla și de a integra dispozitivele Z-wave în aplicația mydlink Home.  Astfel ele vor funcționa împreună cu alte dispozitive ca să poți crea o casă inteligentă fără instalare complicată și costisitoare și fără abonamente lunare.  Integrarea dispozitivelor cu tehnologie Z-wave permite extinderea zonelor de monitorizare și control în orice spațiu din casă, fără cabluri, fără acces la sursa de curent și fără blocaje ale conexiunii de date.

Cu senzorul pentru uși și ferestre mydlink Home DCH- Z110 și senzorul de mișcare cu baterie mydlink Home DCH- Z120 vei fi alertat când ușile sau ferestrele sunt deschise sau când este detectată mișcare. Chiar dacă ești acasă sau nu, notificările push te vor avertiza de fiecare dată când un senzor este activat.

Acum poți afla când cineva vine sau pleacă de la tine de acasă. Mai mult, poți să monitorizezi temperatura și lumina, dar și zonele restricționate, ca de exemplu, dulapul cu medicamente.  Iar dacă îți dorești avertizări audio, îți poți instala sirena Z-wave mydlink Home DCH-Z510. Alarma are un volum puternic de până la 110dB și este echipată cu șase tipuri de sunete. Astfel, îți poți configura rețeaua ta inteligentă de acasă selectând sunetul potrivit sau alarma pentru fiecare eveniment.

Și dacă vrei să ai o casă și mai sigură, senzorul de apă mydlink Home DCH-S160 te va alerta atunci când detectează o inundație la tine în casă. Este ușor de instalat, se conectează la rețeua ta Wi-Fi și te ajută să detectezi scurgerile de apă inainte să se întâmple inundații serioase.

Din portofoliul mydlink Home mai fac parte: Camera de supraveghere IP HD mydlink Home DCS-935L; Camera de supraveghere PTZ  IP 360 mydlink Home DCS-5010L; Senzorul de mişcare mydlink Home DCH-S150 Wi-Fi, priza Smart Plug mydlink Home DSP-W215, Sirena Wi-Fi mydlink Home DCH S220. Aceste dispozitive inteligente funcţionează prin Wi-Fi, iar utilizatorii le pot monitoriza prin intermediul aplicaţiei mydlink Home compatibilă cu sistemele de operare iOS şi Android.

Toate dispozitivele, fie ele Z-wave sau Wi-Fi, funcționează prin conectarea la aplicația mydlink Home. Aplicația este gratuită și se poate descărca din App Store și Google Play.

D-Link își continuă direcția strategică de inovator în tehnologia dedicată casei inteligente prin lansarea la începutul acestui an a unor noi produse compatibile cu ecosistemul mydlink, cum ar fi detectorul de fum mydlink Home DCH-Z310. Tot la începutul anului, compania anunța integrarea  IFTTT  (If This Then That) în ecosistemul mydlink, precum și unirea forțelor cu Yale si Nest Labs într-un parteneriat strategic cu furnizorul de energie npower, pentru a întelege mai bine ce își doresc consumatorii.

Gama de produse mydlink Home este disponibilă în magazinul online eMAG.

D-Link

D-Link este unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea la nivel mondial, cu 30 de ani de experiență în producerea de echipamente inovatoare, de înaltă performață, atât pentru companii cât și pentru clienții individuali.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *