Concurs: D-Link oferă un extender Wi-Fi la împlinirea a 30 de ani de activitate

Update: Câștigătorul concursului este Rotaru Ionuț Lucian. Felicitări!

Mai jos puteți vedea filmulețul cu tragerea la sorți.

D-Link, unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea la nivel mondial, împlinește anul acesta 30 de ani de la înființarea brandului.

D-LinkCu ocazia aniversării celor 30 de ani de la înființare, D-Link oferă prin concurs cititorilor revistei ElectroRetail.ro un extender Wi-Fi, denumit Extender WiFI AC1200  DAP1620, ce permite extinderea conexiunii wireless.

Pentru un brand din domeniul tehnologic, aniversarea a trei decade este o realizare importantă și un diferențiator extrem de semnificativ în comparație cu alte branduri de IT, după cum se poate observa în infograficul de mai jos.

Brandul D-Link, cunoscut inițial sub numele Datex, a fost fondat în anul 1986 și a realizat primul LANSmart Network Operating System din industria de IT.

D-Link

Concurs:

Puteți câștiga Extenderul WiFI AC1200  DAP1620 dacă până luni, 7 noiembrie, ora 12:00, ne scrieți într-un comentariu la acest articol sau un comentariu la postarea de pe pagina de Facebook www.facebook/Electroretail ce produs D-Link ați utilizat până acum.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți luni, 7 noiembrie și va fi anunțat la ora 16:00 pe pagina de Facebook a revistei.

A început Black Friday la Flanco

Externder-ul portabil Wi-Fi permite extinderea conexiunii wireless și poate fi amplasat oriunde în cadrul locuinței sau biroului. Pe cât de puternic, pe atât de ușor de utilizat, extender-ul suportă viteză de conexiune de până la 1.200 Mbps, iar ca dimensiune, se încadrează perfect în palma mâinii unei persoane.

D-Link este unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea la nivel mondial, cu 30 de ani de experiență în producerea de echipamente inovatoare, de înaltă performață, atât pentru companii cât și pentru clienții individuali.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „Concurs: D-Link oferă un extender Wi-Fi la împlinirea a 30 de ani de activitate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *