Xerox Romania are un nou Director de Resurse Umane

După o carieră de 12 ani în cadrul companiei Xerox România, Alina Bălan ocupă funcția de Director de Resurse Umane, începând cu 1 iunie 2018.

xeroxÎn noua sa funcţie, Alina Bălan va coordona activităţile de recrutare, management, evaluare şi dezvoltare profesională a resurselor umane din Xerox România. Va realiza strategii personalizate de recrutare şi dezvoltare şi va oferi consultanţă în carieră pentru middle şi top management-ul companiei.

Fiecare nouă funcție aduce cu sine provocări și șansa de a învăța lucruri noi. În cazul meu, mă bucur că voi putea să valorific experiența acumulată în vânzări într-un nou rol în cadrul companiei. Alături de colegii din noua echipă îmi doresc să contribui la creşterea business-ului Xerox în România, dezvoltând diverse programe de dezvoltare profesională – pentru cea mai importantă resursă a companiei, oamenii săi, şi urmărind strategia globală de resurse umane a Xerox.”, afirmă Alina Bălan. 

În cadrul Xerox, Alina Bălan a debutat în rolul de Key Account Manager, fiind apoi promovată pe poziția de Strategic Accounts Manager, ocupând apoi până anul acesta funcția de Sales Manager Corporate Accounts.

Alina a absolvit Academia de Studii Economice din București, specializarea Marketing, și a urmat un program de masterat în Gestionarea Afacerilor și HR Management. De asemenea, a participat la numeroase conferinţe, training-uri şi cursuri de dezvoltare profesională organizate în ţară şi în străinătate.

Promovarea Alinei Bălan în echipa Xerox România urmăreşte politica globală de resurse umane a Xerox care încurajează atât promovarea oamenilor din interior, cât și atragerea de noi talente din piaţă, oferind numeroase oportunităţi de dezvoltare profesională.

Xerox

Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inovează modul în care lumea comunică, se conectează și lucrează.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 485 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Xerox Romania are un nou Director de Resurse Umane
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.