e-Mobility Rentals, un proiect creat în România, este primul serviciu de închirieri de vehicule electrice cu baterii interschimbabile și swap stations din Europa

e-Mobility Rentals, primul serviciu de închirieri de vehicule electrice cu baterii interschimbabile din Europa, creat în România, va fi prezentat la evenimentul internațional de la Londra, Alpha Wolves.

e-mobility rentals

Alpha Wolves

Programat să aibă loc în zilele de 8 și 9 martie 2023, Alpha Wolves – primul din seria conferințelor Wolves Summit – oferă start-up-urilor și antreprenorilor din Europa Centrală și de Est șansa de a se prezenta, de a descoperi alte companii cu potențial important de creștere din zona CEE și de a cunoaște cei mai influenți investitori din piață.

La Alpha Wolves, e-Mobility Rentals va prezenta una dintre cele mai inovatoare soluții electrice de mobilitate urbană din lume, compusă din vehicule și scutere electrice cu baterii interschimbabile prin intermediul stațiilor de încărcare și înlocuire a bateriilor descărcate (Swap Stations), cu acces nelimitat.

Mobilitatea electrică

Mobilitatea electrică oferă o serie importantă de beneficii: este versatilă, tehnologia fiind utilizabilă pe mai multe tipuri de vehicule, are o amprentă de carbon redusă comparativ cu mobilitatea convențională, este mai ieftină, bazându-se pe electricitate în loc de combustibil fosil și generează un impact redus asupra mediului, deoarece nu produce emisii poluante.

În cadrul conferinței Alpha Wolves vom prezenta investitorilor străini participanți la eveniment proiectul e-Mobility Rentals pentru a atrage o nouă rundă de investiții. Urmărim, de asemenea, trendurile din regiune și suntem în căutare de noi parteneriate strategice în Europa care să ne asigure o creștere accelerată în următorii ani. Mai mult ca niciodată, interesul pentru noi soluții alternative sustenabile la mobilitatea urbană a crescut, iar noi adresăm cu success această nevoie deoarece oferim nu doar opțiunea închirierilor mașinilor electrice, dar și un ecosistem adecvat de încărcare și reîncărcare a bateriilor. De aceea, următorul pas strategic va fi să dezvoltăm și o linie de asamblare de baterii electrice.

Piața și industria e-mobilității din Europa sunt parte a unui sector în creștere rapidă, care determină trecerea la energia ecologică și la transportul durabil. Acesta include vehiculele electrice, infrastructura de încărcare și alte servicii conexe. Se preconizează că piața va ajunge la peste 100 de miliarde EUR până în 2025 iar e-Mobility Rentals poate valorifica acest potențial oferind prețuri competitive pentru o soluție unică în Europa în acest moment” afirmă Cosmin Alexandru Văleanu, fondator e-Mobility Rentals.

Flota de vehicule a e-Mobility Rentals

În prezent, e-Mobility Rentals deține o flotă de vehicule și scutere electrice ce pot fi contractate și închiriate de către companii din domenii vaste precum curierat, livrări, servicii dar și de către persoane sau familii care doresc să își câștige libertatea de mișcare, la costuri reduse, fară să polueze sau să îngreuneze traficul deja intens din orașe.

Inovația e-Mobility Rentals reprezintă o soluție de tip one-stop shop pentru business-urile care au nevoie de o metodă rapidă, eficientă financiar și ecologică de transport. În 2022 am introdus în piață un serviciu de închiriere și achiziție de vehicule electrice care aduce valoare tuturor partenerilor noștri. Mă refer atât la preț cât și la ușurința de contractare dar și la faptul că serviciul nostru ajută la dezvoltarea afacerilor și la reducerea amprentei de carbon pe care acestea o generează. Am creat o soluție care simplifică mobilitatea urbană și contribuie la diminuarea poluării. Vom prezenta toate aceste beneficii în fața investitorilor și a participanților la Alpha Wolves deoarece compania noastră este pregătită să crească pe plan local și regional.

Dezvoltarea e-Mobility Rentals are loc în contextul în care Uniunea Europeană a stabilit obiective ambițioase de reducere a emisiilor și de creștere a ponderii energiei regenerabile în mixul energetic. Guvernele au creat stimulente și politici de promovare a adoptării vehiculelor electrice, inclusiv dezvoltarea infrastructurii de încărcare, subvenții și scutiri de taxe. Asta face ca cetățenii și companiile să se îndrepte către soluții sustenabile care au în centru tehnologia și care sunt menite să protejeze mediulmenționează Eduard Anghel, CEO e-Mobility Rentals.

e-Mobility Rentals

e-Mobility Rentals este o companie românescă ce a creat primul serviciu de închirieri de vehicule electrice cu baterii interschimbabile prin intermediul rețelei proprii de stații de încărcare și înlocuire baterii descărcate (Swap Stations), din Europa. Compania este activă în piața din România, în București, din anul 2022, unde pune la dispoziția companiilor locale o flotă în creștere de cvadricicluri și scutere electrice ce pot fi folosite pentru livrări și transport personal.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *