Eurosport 4K este disponibil gratuit pentru abonații UPC din și mai multe orașe din România

Conținutul sportiv de cea mai bună calitate disponibil la cea mai înaltă claritate ajunge acum, gratuit, la abonații UPC din mai multe orașe din România.

UPCLa scurt timp de la anunțul initial, Vodafone extinde disponibilitatea canalului Eurosport 4K. Astfel, începând de astăzi, canalul este disponibil și pentru abonații UPC din orașele Brăila, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Tulcea, în plus față de abonații din București.

Pe parcursul anului, Eurosport 4K va fi inclus treptat în grilele digitale ale abonaților UPC din restul țării care au televizoare compatibile 4K și carduri digitale UPC (CI+). Eurosport 4K este disponibil gratuit tuturor abonaților cu pachete digitale pana la sfârșitul lunii martie.

Inovațiile și premierele Vodafone – UPC vor continua pe tot parcursul anului 2020.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Eurosport 4K este disponibil gratuit pentru abonații UPC din și mai multe orașe din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.