16 administratori de pagini de Facebook din Romania vor participa la Summitul Facebook Communities Europe

Summitul Facebook Communities (FCS), dedicat liderilor comunităților de pe Facebook, are loc la Londra între 8-9 februarie 2018, unde vor participa 16 administratori de pagini de Facebook, lideri ai comunităților și organizatori de evenimente din România.

facebookOportunitatea este deschisă tuturor celor care dețin un astfel de rol, aceștia urmând să fie selectați în urma aplicației de participare.

Fie printr-un grup care conectează mămici, o afacere a cărei pagină promovează un stil de viață sănătos și susține un grup de sportivi din cartier, fie printr-un eveniment care strânge bani pentru o cauză locală, ceea ce împărtăşesc şi au în comun aceste comunități este un singur lucru – un lider pasionat.

Mii de produse româneşti, la un click distanţă 

Participantii la eveniment vor avea oportunitatea de a se alătura atelierelor și grupurilor dedicate învățării de noi competențe, aplicării de noi instrumente și consilierii privind gestionarea unei comunități. Acestia se vor conecta, vor învăța și vor împărtăși experiențe cu alți lideri ai comunității. Membri ai echipei de top management a Facebook le vor prezenta produsele noi, dezvoltate pentru a ajuta la susținerea unor comunități sigure şi utile. Participantii vor avea ocazia să-şi ofere feedback reciproc şi să-şi împărtăşească experienţele cu reprezentantii retelei de socializare.

Administratorii de grupuri, organizatorii de evenimente si administratori ai paginilor de Facebook din toata Europa sunt invitati sa aplice pentru o invitatie la Facebook Communities Summit pe secțiunea dedicată.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 488 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » 16 administratori de pagini de Facebook din Romania vor participa la Summitul Facebook Communities Europe

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.