HTC Desire 310 Dual SIM, un nou smartphone disponibil exclusiv în portofoliul COSMOTE

  • de

Varianta dual SIM a telefonului HTC Desire 310 este disponibilă exclusiv la COSMOTE, începând cu luna mai.

COSMOTE-HTC-Desire-310-DualSIM

Noul HTC Desire 310 Dual SIM funcționează cu sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, are un touchscreen de 4.5 inci cu o rezoluție de 480 x 854 pixeli, alături de un procesor Quad-core de 1,3 GHz, care permite navigarea rapidă pe Internet și utilizarea cu ușurință a aplicațiilor instalate.

Câteva dintre caracteristicile dispozitivului sunt HTC BlinkFeed și Video Highlights. Astfel, prin BlinkFeed, clienții vor avea acces la toate fluxurile de știri importante direct pe ecranul principal al smartphone-ului, alături de actualizările din rețelele de socializare precum Facebook, Twitter sau LinkedIn. În plus, HTC BlinkFeed vine împreună cu funcția Offline Reading, care permite citirea știrilor chiar și atunci când o conexiune la Internet nu este disponibilă.

Smartphone-ul are o cameră foto de 5 MP cu funcții de detectare a feței și de geo-tagging. De asemenea, funcția Video Highlights permite utilizatorilor să realizeze clipuri video folosind cele mai importante fotografii și înregistrări.

HTC Desire 310 Dual SIM are o baterie de 2000 mAh Li-Ion, memorie internă de 1 GB RAM și o capacitate de stocare de 4 GB, care poate fi extinsă până la 32 GB cu un card microSD.

Noul telefon, disponibil în culorile albastru și alb, poate fi achiziționat din toate magazinele COSMOTE și Germanos la prețul de 1 leu cu COSMOTE Free L pe 24 de luni, care, pentru doar 31 euro pe lună (TVA inclus), oferă nelimitat comunicare națională, internațională în Zona 1 și în rețea, SMS-uri naționale și în rețea, precum și trafic de date (viteza scade la 64 kbps după depășirea traficului de date recomandat de 1 GB). Smartphone-ul este, de asemenea, disponibil și fără contract la prețul de 749 lei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „HTC Desire 310 Dual SIM, un nou smartphone disponibil exclusiv în portofoliul COSMOTE”

  1. Pingback: Electro-Sinteza săptămânii 26 - 30 mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *