Huawei P20 și Huawei P20 Pro sunt disponibile pentru precomandă la Vodafone România

Huawei P20 și Huawei P20 Pro, cele mai noi terminale ale producătorului chinez, sunt disponibile pentru precomandă pentru clienții Vodafone România.

vodafoneNoile modele P20, lansate oficial la Paris pe 27 martie, integrează tehnologie inovatoare care oferă noi funcții foto bazate pe inteligență artificială. Primii clienți care înregistrează o precomandă primesc gratuit o cameră Huawei EnVizion.

Noua serie P20 are un design premium cu nuanțe surprinzătoare și finisaje care reflectă și refractă lumina. De asemenea, cele două telefoane au display Huawei FullView, de 5,8” în cazul lui P20 și 6,1” în cazul lui P20 Pro. Huawei P20 va fi disponibil pentru clienții Vodafone România în două variante de culoare, negru și roz, iar P20 Pro, în două versiuni, negru și ultraviolet.

Seria P20 dispune de un sistem de camere foto complet nou, care oferă o serie de funcții ce îmbunătățesc fiecare aspect al experienței de fotografiere. Huawei P20 Pro integrează sistemul de trei camere Leica cu cel mai mare număr cumulat de pixeli integrat într-un smartphone. Ansamblul sistemului de camere foto este alcătuit dintr-un senzor RGB de 40MP, un senzor monocrom de 20MP și un senzor de 8MP cu lentile telephoto. Huawei P20 dispune de un sistem dual-camera cu lentile Leica de generație nouă și cu senzor RGB de 12MP. Ambele telefoane au cameră frontală de 24MP.

Sistemul de camere al noii serii P20 integrează funcția „Scene&Object Recognition”, bazată pe inteligență artificială, ce are capacitatea de a identifica 19 scenarii și obiecte. Totodată, cele două telefoane au focus predictiv 4D, care are capacitatea de anticipa obiectele aflate în mișcare, focalizând cu o eficiență extraordinară.

Clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă pentru Huawei P20 până pe data de 5 aprilie și pentru Huawei P20 Pro, până pe 16 aprilie 2018 în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinele partenerilor și pe www.vodafone.ro. Huawei P20 poate fi achiziționat la un preț de la 254 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 31, iar Huawei P20 Pro poate fi achiziționat la un preț de începând de la 234 de euro, împreună cu Super Red 49.

Vodafone

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Huawei P20 și Huawei P20 Pro sunt disponibile pentru precomandă la Vodafone România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.