Humans.ai anunță un parteneriat strategic cu emiratul Ras al Khaimah, pentru a stimula inovația în domeniul inteligenței artificiale în regiune

Humans.ai, startup-ul românesc care furnizează soluții blockchain și de inteligență artificială, a semnat un parteneriat strategic cu RAK Digital Assets Oasis (RAK DAO) pentru a încuraja inovația în domeniul inteligenței artificiale în Emiratul Ras Al Khaimah. Semnarea memorandumului de înțelegere marchează începutul unei colaborări operaționale menite să reconfigureze peisajul tehnologic al IA în regiune, prin prima și singura zonă liberă dedicată companiilor de active digitale și virtuale la nivel global.

humans.ai

Prin această alianță strategică, Humans.ai contribuie cu expertiza specialiștilor companiei în inteligența artificială, oferind, prin tehnologia blockchain a companiei, un cadru etic și sigur pentru companiile de IA din cadrul RAK DAO. Platforma blockchain dezvoltată de Humans.ai asigură un ecosistem în care inteligența artificială poate fi scalată și gestionată cu ușurință într-un cadru transparent. În plus, companiile partenere vor beneficia de acces complet la ecosistemul Humans.ai de produse, servicii, instrumente și suport tehnic cuprinzător pentru a-și îmbunătăți soluțiile.

Crearea unui ecosistem complex pentru încurajarea antreprenoriatului

Parteneriatul dintre RAK DAO și Humans.ai își propune nu doar să sporească inovația în sectorul IA, ci să creeze și un ecosistem complex care să încurajeze antreprenoriatul și adoptarea tehnologiei IA în regiune.

Acest parteneriat strategic cu Humans.ai reprezintă un moment important pentru RAK DAO și Ras Al Khaimah. Împreună, vom construi un ecosistem care să promoveze inovația, să atragă companiile bazate pe inteligență artificială și să plaseze Ras Al Khaimah în fruntea inovației IA, ceea ce va aduce beneficii semnificative în întreaga regiune.”a declarat Dr. Sameer Al Ansari, CEO-ul RAK DAO. 

Suntem încântați să pornim acest parteneriat strategic între Humans.ai și Emiratul Ras Al Khaimah pentru promovarea inovației, avansului tehnologic și creșterii economice în regiune. Suntem încrezători că inițiativa RAK DAO va crea un ecosistem ce va încuraja antreprenoriatul și adoptarea IA în regiune, având un impact semnificativ la nivel global.” a subliniat Sabin Dima, Fondator și CEO Humans.ai.

Ras Al Khaimah Digital Assets Oasis (RAK DAO) reprezintă o Zonă Liberă dedicată înființării și susținerii companiilor de active virtuale. Situată în Emiratul UAE Ras Al Khaimah, RAK DAO oferă un cadru legislativ transparent care simplifică procesul de înființare și operare a companiilor de active virtuale. Prin promovarea unui ecosistem activ și furnizarea de servicii cuprinzătoare, RAK DAO își propune să influențeze viitorul sectoarelor emergente, să stimuleze inovația și să deblocheze potențialul activelor digitale.

Humans.ai

Humans.ai este o companie de deep-tech care a creat primul model etic de IA şi blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării şi guvernării inteligenţei artificiale, cu accent pe synthetic media. Prin studioul său de creaţie şi prin sistemul de transparenţă şi responsabilitate bazat pe token, Humans.ai asigură că fiecare proiect de IA din ecosistem este sigur și controlat pe termen lung.

Prin blockchainul său inovator pentru IA-uri, Humans.ai oferă un ecosistem revoluționar care susține scalarea proiectelor de inteligență artificială, asigurând transparența și responsabilitatea acestora.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *