Cosmos Group prezintă IQFix – o afacere inovatoare în domeniul reparațiilor pentru dispozitive mobile

Cosmos Group, una dintre companiile telecom de top din România lansează IQFix, o unitate de service specializată în reparații rapide pentru telefoane, tablete, laptopuri și accesorii conexe.

IQFixDeschis în fiecare zi, laboratorul IQFix este dotat cu echipamente performante, folosește piese de înaltă calitate și oferă o varietate de servicii de reparații în timp record pentru dispozitivele aflate în afara garanției, precum și o asigurare de 6 luni pentru reparația efectuată. Fiind parte din Cosmos Group, IQFix este o companie flexibilă şi capabilă să se adapteze rapid evoluțiilor tehnologice și nevoilor clienților, oferind un serviciu de reparații de încredere, la un cost accesibil.

Cu o investiție inițială de 80.000 euro pentru primul laborator concept IQFix, noua afacere a Cosmos Group își propune să realizeze reparații rapide, la o calitate superioară și un preț avantajos pentru toți clienţii, indiferent de problema tehnică întâlnită sau tipul de dispozitiv. Unitatea de service în sine reprezintă o experiență interesantă, fiind construită ca un laborator deschis în care poți urmări de la punctul zero și până la finalitate întregul proces prin care aparatul tău este reparat.

Indiferent că este vorba despre suport tehnic pentru renumitele mărci de smartphone (Apple, Samsung, Huawei, Lenovo, Asus etc.), cele mai noi produse lansate pe piață sau de accesorii, echipa tehnică IQFix poate rezolva probleme hardware precum componente sparte sau daune produse de apă, precum și instalări software, transferuri securizate de date sau back-up, verificare anti-virus și altele. Clienții IQFix beneficiează de un serviciu de diagnosticare a produsului gratuit și de o reducere de cost atunci când un produs necesită intervenții separate pentru o varietate de defecte.

„IQFix oferă soluții pentru clienții care își doresc rapiditate şi o echipă de încredere. Investiţiile noastre în echipamente de laborator performante și piese de înaltă calitate, precum și echipa tehnică foarte specializată, ne permite să oferim servicii de calitate superioară realizate în timp record cu efort fizic și financiar minim din partea clientului. Toate acestea plus o garanție de 6 luni pentru fiecare piesă utilizată în procesul de reparație. Așa intenționăm să creăm o relație pe termen lung bazată pe încredere cu clienții noștri.” a declarat Panagiotis Koklas, General Manager IQFix.

 „Suntem de părere că IQFix poate aduce o schimbare esenţială în domeniul asistenței tehnice oferită dispozitivelor mobile şi IT, unde astăzi clienţii sunt în general rugați să aștepte atunci când au de rezolvat diverse probleme. Smartphone-urile, tabletele și laptopurile au devenit acum esențiale în viața noastră personală sau profesională, marii dezvoltatori căutând modalități prin care să le poată face să funcționeze mai rapid și mai eficient. Cu toate acestea, atunci când ne lovim de o dificultate tehnică, lucrurile par să încetinească. Chiar și pentru cel mai des întâlnit caz de service, un telefon cu ecran spart, timpul de recuperare poate ajunge până la 15 zile în cazul unui service autorizat.” a continuat domnul Koklas.

Centrul de service IQFix se află în Piața Victoriei din București, în cadrul clădirii America House, dar serviciul este disponibil la nivel național, prin intermediul unui sistem de comandă on-line. Mai exact, clienții IQFix au posibilitatea de a trimite telefonul, laptopul sau tableta în service de la domiciliu sau birou prin serviciul de curierat oferit gratuit de companie. Odată reparat, produsul final este returnat la adresa de unde a fost colectat. Astfel, ecranele sparte și laptopurile defecte nu mai reprezintă o sursă de griji, fiecare operațiune fiind optimizată pentru a reduce timpul pe care clientul l-ar pierde în cazul unei probleme tehnice. În plus, fiind membru al Cosmos Group, IQFix oferă clienților posibilitatea de a preda produsul defect la oricare dintre cele 20 de magazine IQBox din Timișoara, Constanța, Brașov, Galați, Ploiești, Brăila, Baia Mare, Târgu Jiu, Giurgiu și București.

„Cu o experienţă de peste peste 12 ani în România, Cosmos Group a dobândit o înțelegere profundă a pieței de telecom, a nevoilor sale și a tendințelor de evoluție. Investim în echipe bine pregătite, în proiecte creative de telecom și în servicii specializate care îmbunătățesc viețile oamenilor și aduc viitorul mai aproape, pas cu pas. Odată cu IQFix, ne dorim să introducem un nou standard de profesionalism în domeniul serviciilor de reparaţii mobile şi IT.” a declarat Leonidas Anastasopoulos, CEO Cosmos Group.

IQFix este o unitate de service specializată în reparații rapide pentru telefoane, tablete, laptopuri și accesorii conexe. IQFix oferă o varietate de servicii de reparații de încredere, în timp record pentru dispozitivele aflate în afara garanției și o asigurare de 6 luni pentru fiecare reparație.

Primul laborator concept IQFix se află în Piața Victoriei din București, la parterul clădirii America House – Șos. Nicolae Titulescu 4-8. Centrul de service este deschis zilnic, de luni până vineri de la 09:00 la 21:00, iar  sâmbăta și duminica de la 10:00 la 18:00.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 483 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Cosmos Group prezintă IQFix – o afacere inovatoare în domeniul reparațiilor pentru dispozitive mobile
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.