Lidia Solomon pleacă de la Vodafone unde a acupat funcția de Senior Manager Corporate Communications

Vodafone România a anunţat azi, într-un comunicat de presă, că Lidia Solomon va părăsi compania, după 13 ani petrecuţi în funcţia de senior manager corporate communications, pentru a urma noi oportunităţi de carieră. 

Lidia-Solomon„Vodafone îi mulţumeste Lidiei pentru contribuţia ei deosebită la promovarea brandului şi imaginii Vodafone. Lidia Solomon s-a alăturat Vodafone în iulie 2001, iar de atunci a ocupat mai multe roluri acoperind zonele de comunicare cu media, comunicare internă, brand şi marketing PR, CSR, fiind, de asemenea, membru în Board-ul Fundaţiei Vodafone România. Succesorul va fi anunţat în perioada imediat următoare”, se arată în comunicatul companiei.

La rândul său, Lidia Solomon a precizat că îşi va continua cariera profesională într-o altă industrie, fără a oferi detalii suplimentare.

„După 13 ani alături de Vodafone România, am decis să merg mai departe şi să îmi continui cariera într-o altă industrie. Parcursul meu la Vodafone se suprapune, într-o mare măsură, cu istoria telefoniei mobile, pe care am trăit-o etapă cu etapă alături de mulţi dintre voi, jurnalişti, bloggeri, pasionaţi de tehnologie, oameni de brand şi comunicare, personalităţi din spaţiul public.

Am avut şansa să reprezint două branduri puternice, Vodafone şi Connex, iar experienţa asta este unică şi nepreţuită pentru mine, mai ales pentru că mi-a permis să cunosc oameni extraordinari care construiesc ceva pozitiv în România”, a menţionat Solomon.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *