LIF Global (Leaders in Innovation Fellowship), programul de formare și mentorat pentru antreprenori, vine în România

UEFISCDI și Asociația Măgurele Science Park invită persoanele interesate la prezentarea oficială în România a programului LIF GLOBAL 2023, organizat de Royal Academy of Engineering, UK. Conferința de lansare are loc în cadrul evenimentului Cafeneaua de Inovare, din 26 septembrie, ora 16:00, la sediul Commons din Str. Halelor nr 5, București. La eveniment vor participa reprezentanți ai programului, alumni LIF 2022, oficialități, precum și membri ai comunității antreprenoriale din România.

LIF Global

LIF Global (Leaders in Innovation Fellowship) este un program de formare și mentorat care oferă sprijin equity-free antreprenorilor din întreaga lume. Partener al LIF Global încă din 2021, UEFISCDI a facilitat atragerea de participanți români, România devenind, astfel, prima țară europeană care se alătură acestui program. Programul reunește lideri emergenți din comunitatea globală de inovare, oferindu-le acces la:

  • activități de formare și mentorat  pentru dezvoltarea competențelor de business
  • o rețea de colaboratori în propria țară, în Marea Britanie și întreaga lume
  • o experiență variată și bogată ce le va aduce beneficii imediate, dar și pe termen lung

Cine poate participa?

Programul se adresează persoanelor care sunt interesate de antreprenoriat și care au dezvoltat prototipuri ale unor inovații bazate pe inginerie, având potențial de a contribui la dezvoltarea economică și socială a tării lor.

Cursurile sunt adaptate obiectivelor și provocărilor individuale ale fiecărui participant și acoperă aspecte esențiale ale antreprenoriatului, cum ar fi: dezvoltarea modelului de business, vânzări, marketing, leadership, finanțare, formularea unei propuneri de valoare. Antreprenorii selectați vor beneficia de sesiuni de mentorat 1:1 cu experți calificați, vor participa la evenimente în țară sau în Marea Britanie și vor deveni membri pe viața în comunitatea LIF Alumni din întreaga lume. Programul LIF Global se deschide în Marea Britanie pe 26 septembrie, iar data limită a înscrierilor este 24 octombrie 2022, 12 PM (ora UK).

Înscrieri:

Pentru a participa la evenimentul de lansare din România și pentru a afla mai multe informații direct de la reprezentanții LIF Global, vă rugăm să completați formularul de aici.

Agenda evenimentului este disponibila aici. Data limită pentru înscrierea la eveniment este 23 septembrie, iar numărul de locuri este limitat, completarea lor facându-se în ordinea cronologică a primirii cererilor de înscriere.

Asociația Măgurele Science Park este motorul dezvoltării celui mai mare Parc Științific și Tehnologic de ultimă generație din România, care facilitează dialogul dintre cercetători si mediul academic, antreprenoriat și sectorul de afaceri si autoritățile publice. Printre scopurile asumate de Asociație încă de la început, stimularea economiei regionale și creșterea competitivității economice prin intermediul transferului tehnologic și inovării joacă un rol important. În plus, prin activitățile și proiectele pe care le derulează, Asociația dezvoltă spiritul antreprenorial, ajută la valorificarea rezultatelor cercetării și contribuie la pregătirea tinerilor pentru a face față provocărilor viitorului.

Cafeneaua de Inovare este o inițiativă UEFISCDI începută în 2013 care își propune să creeze un cadru flexibil de întâlnire, facilitând schimbul de experiență și dialogul între antreprenori, investitori, inovatori și alți actori activi în ecosistemul antreprenorial inovativ din România.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa piața electro-IT, telecom, tehnologie și eCommerce.

Abonaţi-vă gratuit la newsletterul publicației ElectroRetail.ro!

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 484 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » LIF Global (Leaders in Innovation Fellowship), programul de formare și mentorat pentru antreprenori, vine în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.