Marcin Gołębiewski preia conducerea operațiunilor UPS din Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Ucraina

UPS anunță numirea lui Marcin Gołębiewski în funcția de șef al clusterului Europa Centrală, fiind responsabil de supravegherea operațiunilor cu colete mici și de dezvoltarea de business și strategia UPS în această regiune vitală. Cu biroul în Varșovia, el îi va raporta lui Kim Ruymbeke, care a acceptat o nouă poziție, de președinte al East EMEAI.

ups

Sunt încântat să mă întorc în Polonia, unde mi-am început cariera și unde am privilegiul de a lucra cu o echipă excepțională, într-una dintre cele mai vibrante regiuni din Europa. Din noul rol, voi sprijini companiile de toate dimensiunile, contribuind astfel la crearea de noi oportunități de comerț pentru acestea, atât la nivel național, cât și internațional”, a declarat Marcin Gołębiewski.

UPS Central Europe are peste 2.100 de angajați și deține 5 facilități logistice de top la nivel mondial. Aceste facilități logistice au ca scop susținerea pieței din Europa Centrală, Cehia și Slovacia fiind lideri în ceea ce privește numărul de utilizatori de internet care cumpără bunuri și servicii online (E-shoppers), cu procente de 85% și 84%. Potrivit celui mai recent raport al eCommerce Europe, acest procent este de 78% în Ungaria și 73% în Polonia.

Experiența profesională a lui Marcin Gołębiewski

Anterior acestei numiri, Marcin a deținut funcția de director financiar în Europa Centrală, Orientul Mijlociu și Africa, folosindu-și expertiza pentru a stimula expansiunea comercială a UPS și pentru a genera îmbunătățiri operaționale, care să asigure creșterea competitivității UPS. A condus cu succes mai multe proiecte care au avut un impact pozitiv asupra satisfacției clienților și un impact semnificativ asupra optimizării operațiunilor.

Marcin îi va raporta lui Kim Ruymbeke, noul președinte East EMEAI. Ea va supraveghea strategia UPS în Germania și țările din Alpi, Europa Centrală, Turcia, precum și în Orientul Mijlociu și Africa. Expertiza ei va avea un rol esențial în promovarea sinergiei în aceste regiuni diverse pentru a asigura creșterea continuă și excelența în furnizarea de servicii.

De origine poloneză, Marcin s-a alăturat UPS în 2004, ca Accounting Supervisor. Ulterior, a preluat diferite roluri în domeniul financiar în cadrul Regiunii, în Polonia și în Italia, înainte de a ocupa funcția de director financiar atât pentru Districtul Vest, cât și pentru Districtul CEMEA.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *