MasterCard va introduce Android Pay în Marea Britanie

Posesorii de carduri MasterCard şi utilizatorii de dispozitive Android din Marea Britanie vor avea, în curând, o nouă modalitate pentru efectuarea cumpărăturilor şi a plăţilor prin intermediul dispozitivelor mobile, în contextul în care Google a anunţat că va lansa Android Pay pe piaţa britanică.

MastercardHSBC, Lloyds, MBNA şi M&S Bank vor fi primele bănci care vor oferi serviciul Android Pay în Marea Britanie, pe fondul succesului înregistrat de acesta după lansarea din Statele Unite ale Americii, în septembrie 2015.

Android Pay le permite deţinătorilor de carduri de credit, debit, preplătite şi de business să utilizeze smartphone-urile Android compatibile pentru plăţi zilnice, atât în magazine, precum şi online şi în aplicaţiile Android.

După descărcarea aplicaţiei şi înregistrarea unui cont de utilizator, posesorii de carduri MasterCard pot efectua plăţi prin Android Pay într-un mod simplu, sigur şi eficient. Pentru a plăti, consumatorii trebuie să îşi deblocheze telefonul şi să îl apropie de un terminal de plată, în toate unităţile din reţeaua de acceptare de plăţi MasterCard contactless.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

MasterCard a pus bazele securităţii tranzacţiilor digitale, astfel încât consumatorii îşi pot utiliza cardurile când, unde şi cum doresc.

Dezvoltatorii pot implementa cu uşurinţă Android Pay pentru plăţi in-app pe paginile comercianţilor, prin intermediul platformei Simplifică Comerţul şi a portalului de plăţi MasterCard.

Instituţiile emitente MasterCard care participă în programul MasterCard Digital Enablement Express pot beneficia rapid şi simplu de serviciul Android Pay, odată cu extinderea sa către noi pieţe.

Sursa: Agerpres.ro

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *