Mindclass, platformă de învățare digitală care folosește Inteligența Artificială, oferă acces la peste 700 de cursuri pentru mediul privat și universitar

Mindclass, platformă de învățare digitală care folosește Inteligența Artificială pentru realizarea de cursuri video, se asociază cu The e-learning Company și oferă astfel acces la peste 700 de cursuri pentru mediul privat și universitar.

mindclass

Mai mult decât atât, prin parteneriatul cu The e-learning Company, mindclass devine sub-reseller SkillSoft, cel mai important furnizor internațional de resurse de învățare digitală.

Sistemul de educație din România și platformele de e-learning

Sistemul de Educație din România se confruntă cu o criză acută de resurse umane. Potrivit datelor publice, peste 50% dintre profesori ar putea ieși la pensie în următorii 10 ani. Peste 4.000 de profesori sunt necalificați iar 1.000 dintre cadrele didactice nu au studii superioare. Evident, cei mai buni profesori sunt concentrați în jurul marilor centre universitare. Cu ajutorul unor elemente de gamificare și Inteligență Artificială, o platformă de e-learning poate asigura nu doar o manieră interactivă de predare, ci și aceeași calitate superioară a actului educațional, indiferent de locul în care se află cursanții. Același lucru este valabil și pentru mediul de business, companiile mici putând opta pentru resursele educaționale folosite de companiile multinaționale. Indiferent de specificul clienților noștri, ne dorim să oferim acces la cele mai performante și diversificate soluții în materie de e-Learning.   

În acest context, parteneriatul cu The e-learning Company a venit firesc, susținându-ne demersul de completare a ofertei noastre cu un catalog de cursuri off-the-shelf. Astfel, putem pune la dispoziția utilizatorilor atât soluția de learning management, mindclass, dezvoltată de htss, serviciile noastre de generare de conținut la comandă, cu ajutorul A.I., precum și un pachet generos de peste 700 de cursuri pentru mediul privat și universitar. Toate acestea, utilizând tehnologii noi precum Inteligența Artificială și Realitatea Virtuală, o platformă cloud-based și concepte interactive care și-au dovedit utilitatea în educație, precum elementele de gamificare a experienței de învățare”, afirmă Gabriela Carata, Product Manager mindclass.

Biblioteca The e-Learning Company

The e-Learning Company și-a propus să „democratizeze” accesul la conținutul pe care-l are în portofoliu. Asta presupune ca biblioteca noastră de peste 700 de cursuri să fie disponibilă și pe alte platforme. După ce am evaluat foarte multe opțiuni, a fost evident că mindclass este varianta cea mai potrivită având în vedere potențialul de creștere sustenabilă al platformei, faptul că soluția dezvoltată de htss este optimă pentru a obține rezultate maxime în combinație cu resursele noastre de învățare, și, nu în ultimul rând, faptul că împărtășim aceleași valori de business: concentrarea pe oferirea de soluții personalizate pentru clienți, accentul pe etica în business și pe dezvoltarea oamenilor în echipă”, a declarat Adrian Călin, Managing Partner The e-learning Company.

Ce tipuri de cursuri se regăsesc pe platforma mindclass?

Cu un sistem de licențiere anuală, la nivel de user, cele peste 700 de cursuri integrate pe platforma mindclass se livrează în format SCORM și acoperă teme precum:

  • Business: management, vânzări și marketing, finanțe și contabilitate, comunicare și prezentare, project management, dezvoltarea carierei, Microsoft Office, HR Transformațional și Talent Management; Recrutare, Screening și Onboarding Eficient; Tehnici eficiente de angajare, Abilități esențiale pentru Serviciul Clienți etc.
  • Tehnologie: cursuri de dezvoltare software, web development, securitate cibernetică, cloud computing, date și analize, design grafic etc.
  • Cursuri de devzoltare personală: productivitate, abilități sociale și emoționale, gestionarea conflictelor, Interacțiunea cu ceilalți cu tact și diplomație etc.
  • Cursuri de conținut general: literatură, știință și tehnologie, artă și cultură, sănătate și stil de viață.

Mindclass

Mindclass este o platformă de e-learning care folosește elemente de gamificare, Inteligență Artificială și Realitate Virtuală, pentru a oferi cursanților o experiență de învățare adaptată realității tehnologice din prezent. Dezvoltată de htss, platforma mindclass se adresează atât mediului privat cât și celui universitar, oferind acces la peste 180.000 de cursuri dezvoltate în regim propriu sau de către parteneri. În afară de materialele ready-made, mindclass dezvoltă conținut educațional la comandă, în funcție de cererile și nevoile clienților.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *