Minute internaționale și trafic generos de date în oferta verii la Cartela Vodafone

Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc minute internaționale și în roaming, precum și trafic generos de date, în cadrul noii campanii „Bye-Bye, depărtare”. Mesajul campaniei, „Ai puterea să fii oricând aproape”, este susținut cu ajutorul noilor oferte, care aduc importante beneficii ce pot fi folosite atât în țară, cât și în străinătate.

VodafoneMinute internaționale și trafic generos de date în oferta verii la Cartela Vodafone

  • Extraopțiunea Oferta 7 oferă utilizatorilor 500 de minute internaționale și 10 GB de trafic cu o valabilitate extinsă, de cinci săptămâni
  • Începând cu extraopțiunea Oferta 7, utilizatorii primesc și 50 de minute în roaming

„În această vară, utilizatorii Cartelei Vodafone pot comunica mai ușor cu cei dragi aflați în străinătate la lucru sau în concediu, datorită beneficiilor de trafic de date și celei mai generoase oferte de pe piață de minute internaționale. Beneficiile sunt valabile până la cinci săptămâni, astfel încât toți utilizatorii pot avea o experiență mai îndelungată în cea mai bună rețea, Supernet 4G”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Extraopțiunea Oferta 7 include 500 de minute internaționale în UE, 10 GB de internet pe mobil și 2.000 de unități „Ce vrei tu”, ce pot fi folosite pentru trafic de date, apeluri sau SMS-uri naționale. De asemenea, începând cu extraopțiunea Oferta 7, utilizatorii primesc și 50 de minute în roaming. Toate beneficiile sunt valabile pentru o perioadă extinsă de timp, de cinci săptămâni. În plus, clienții beneficiază gratuit de serviciile Zonga, care oferă acces la peste 27 de milioane de piese, și HBO GO.

În funcție de extraopțiunea aleasă de utilizatori, benefiiciile pot ajunge la 700 de minute internaționale în UE, 15 GB de internet pe mobil, 4.500 de unități „Ce vrei tu”, precum și 50 de minute în roaming și minute nelimitate către Vodafone Italia și Spania.

Noua ofertă pentru utilizatorii Cartelei Vodafone este susținută de o campanie de promovare construită în jurul sloganului „Bye-Bye, depărtare”, ce se desfășoară în mediile ATL outdoor, radio, online și TV.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 58 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 martie 2016, Vodafone avea 462 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 13,4 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *