NETFLIX aduce în toată lumea povești noi și diverse din Europa, Orientul Mijlociu și Africa

Netflix, cea mai mare televiziune prin internet din lume, amplifică vocile locale pentru a aduce povești noi, diverse și nemaivăzute din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) în întreaga lume în 2018.

netflixNetflix crede că poveștile bune pot veni de oriunde și că unii dintre cei mai buni creatori de conținut din lume sunt în EMEA. De aceea, anul acesta, consumatorii din întreaga lume vor putea urmări 100 de proiecte din 16 țări din Europa până în Orientul Mijlociu și Africa (pentru prima oară), în 16 limbi. Acest lucru aproape că dublează numărul de producții și investiții din 2017 și creează peste 35.000 de locuri de muncă persoanelor care lucrează la aceste producții locale.

Apreciate de critici și de spectatori deopotrivă, seriale precum Dark (Germania), Suburra (Italia), Las Chicas del Cable (Spania) și Black Mirror (Marea Britanie) au dovedit că un conținut bun are capacitatea de a rezona cu membri locali și globali. De exemplu, Dark, care a fost lansat în decembrie, a câștigat în mod neașteptat fani în țări precum Chile, Bangladesh și Canada, iar pentru fiecare oră văzută în Germania, au fost vizionate nouă ore la nivel internațional.

Credem că producțiile bune depășesc orice granițe. Atunci când poveștile din țări, limbi și culturi diferite găsesc o platformă globală unde singura limită este imaginația creatorilor, atunci apare conținutul unic și, în același timp, universal, apreciat de o audiență globală,a spus Ted Sarandos, Chief Content Officer la Netflix.

Astăzi, Netflix dezvăluie 10 noi proiecte europene, dintre care: șapte seriale originale – prima serie originală olandeză, Mortel (Franța), The Wave (Germania), Luna Nera (Italia), La Casa de Papel – Part 3 (Spania), The English Game (Marea Britanie), Turn Up Charlie (Marea Britanie); două documentare – o docu-serie franceză și The Staircase (o producție franceză filmată în SUA); și un film Rimetti a Noi i Nostri Debiti (Italia).

Din Liban până în Scoția, din Suedia până în Iordania și din Spania până în Polonia, viitoarele producții locale Netflix vor cuprinde mai multe forme de divertisment – Seriale TV, filme, documentare, filme independente, stand-up și producții pentru copii – în genuri multiple.

Cu peste 100 de proiecte europene lansate anul acesta, ne-am angajat să fim o voce a divertismentului european, oferind creatorilor de conținut locali o platformă globală unde să își împărtășească viziunea și să le oferim consumatorilor din toată lumea povești unice și diverse pe care să le descopere, oriunde, oricând, indiferent de locul în care se află, limbă și origine. Și acesta este doar începutul călătoriei noastre.”, a adăugat Sarandos.

Netflix a anunțat și:

 • GLOW– Sezonul 2 va fi lansat la nivel global vineri, 29 iunie
 • Maniac– Primele imagini lansate la nivel global. Cu Emma Stone și Jonah Hill, regizat de Cary Fukunaga, Maniac este povestea a doi străini care se trezesc în mijlocul unui proces farmaceutic ajuns pe căi greșite.
 • Stranger Things S3– Jake Busey (Starship Troopers, Contact, Agents of S.H.I.E.L.D. și From Dusk Till Dawn) și Cary Elwes (Glory, Days of Thunder, Bram Stoker’s Dracula, Robin Hood: Men In Tights și The Princess Bride) se alătură distribuției în sezonul 3. Cary îl va juca pe „Mayor Kline” în timp ce Jake îl va juca pe „Bruce”.

Mai mult, Netflix a anunțat detalii și primele imagini pentru seriale, filme, documentare și alte producții originale europene noi și reînnoite:

 • 13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur – Un documentar în trei părți care explorează poveștile umane din spatele atacurilor teroriste din Paris din 13 noiembrie 2015 va fi lansat pe 1 iunie, 2018.
 • Baby– Andrea De Sica (Children of the Night) și Anna Negri (Good Morning Heartache) au regizat serialul a cărui producție a început deja. Benedetta Porcaroli, Alice Pagani, Isabella Ferrari, Claudia Pandolfi sunt parte din distribuția principală.
 • Dark S2 – Creatorii vor începe producția celor opt episoade în Berlin și împrejurimi pe 25 iunie
 • Dogs Of Berlin
 • Elite
 • Génération Q– Titlul următorului serial de comedie francez regizat de Noémie Saglio și produs de UNRATED Studios pentru a fi lansat anul acesta.Distribuția va include talente precum (Elsa), Sabrina Ouazani (Charlotte), Joséphine Draï (Emilie) precum și Marc Ruchmann (care îl va juca pe Jules).
 • La Casa de Papel(Money Heist) Part 3
 • Osmosis– Thomas Vincent (Versailles, Tunnel) va regiza primele două episoade din serialul francez sci-fi, care ar putea avea primele filmări în iunie 2018.
 • Paquita Salas S2
 • The Innocents
 • The Protector –Primul serial original turcesc Netflix a confirmat titlul oficial.
 • Rimetti a Noi i Nostri Debiti

Netflix

Netflix este cea mai mare televiziune prin internet din lume. 125 milioane de abonați din 190 de țări se bucură zilnic de peste 140 de milioane de ore de seriale și filme, incluzând documentare și filme de lung metraj originale. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe aproape orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea fără publicitate sau angajamente.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 484 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » NETFLIX aduce în toată lumea povești noi și diverse din Europa, Orientul Mijlociu și Africa
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.