Noua lege a torentelor și soluția propusă de SPI International România

În contextul fenomenului de piraterie online şi a noii legi a torrentelor emisă de către Curtea Europeana, SPI International România, distribuitorul care reprezinta canalul TV FilmBox şi platforma online si FilmBox Live, propune consumatorilor de filme online o soluţie comodă şi – mai ales – legală: serviciile de tip canal de filme precum FilmBox.

Curtea Europeană a luat decizia ca toate site-urile de torrente, precum și cele care conțin materiale reproduse fără acord scris, să fie blocate de către companiile furnizoare de Internet.

Statele membre ale Uniunii Europene trebuie, astfel, să asigure posibilitatea ca titularii drepturilor de autor să poată solicita o ordonanță împotriva intermediarilor care mijlocesc furtul intelectual.

FilmBox Live

Serviciile de tip canal de filme precum FilmBox care oferă o selecție generoasă de filme, de la producții noi până la filme de autor și independente, contra unui abonament lunar. Serviciile pot fi accesate pe cale tradițională, via canalelor de televiuziune, dar sunt de asemenea disponibile și pe PC, laptopuri, smartphone-uri sau tablete prin FilmBox Live. De asemenea, unii furnizori de servicii precum FilmBox dispun de bibleoteci View on Demand vaste, care includ sute de filme, lupte sau prezentări de modă.

FilmBox oferă, de asemenea, și un seriviciu de multi-screen VoD (View on Demand) FilmBox Live ce cuprinde canale emise live cu sute de programe VoD disponibile prin intermediul unui abonament lunar.

Pe partea de TV, FilmBox este prezent pe piaţa din România prin intermediul UPC, Romtelecom, Orange TV şi alţi operatori DTH.

Pentru cei care nu sunt abonaţi la niciunul dintre operatorii mai sus mentionaţi, există varianta http://www.filmboxlive.com/ro. Preţul abonamentului este de 19.90RON, iar prima lună este gratuită.

FilmBox România face parte din SPI International, o companie globală de media ce cuprinde canale de televiziune în Europa, America de Nord și Orientul Mijlociu. De aproape 20 de ani, SPI International a fost lider distribuitor de filme și de programe de televiziune pe piață internațională.

Portofoliul FilmBox cuprinde canale de televiziune de nivel bază, bază extinsă și canale premium: FilmBox Family, FilmBox Plus FilmBox HD, FilmBox Extra, FilmBox Family, FilmBox Action, FightBox HD, FashionBox HD, DocuBox HD, FilmBox Arthouse, Fast & FunBox HD, 360TuneBox și Erox HD.

FilmBox oferă de asemenea și un seriviciu de multi-screen VoD FilmBox Live ce cuprinde canale emise live ai sute de programe VoD disponibile prin intermediul unui abonament lunar.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *