Ofertă Telekom integrată și un nou portofoliu mobil pentru companii

Telekom Romania oferă companiilor pachete de servicii integrate fix-mobil la cheie, pe o singură factură, și un nou portofoliu mobil cu beneficii nelimitate și experiență 4G.

FMC B2B-215x280mmTelekom Romania oferă acces integrat fix-mobil în orice loc și moment, cu un contract unic și o singură factură, tradus comercial printr-o gamă completă de pachete cu beneficii nelimitate fixe și mobile, adresându-se nevoilor specifice ale fiecărui client business. Clienții pot opta pentru unul dintre cele 14 tipuri de pachete predefinite cu până la 4 servicii și terminale de top incluse, sau își pot alege serviciile dorite, personalizându-și pachetul care se potrivește cel mai bine afacerii lor.

Pachetul complet FixMobil XXL oferă voce mobilă și date, voce fixă plus internet fix și mobil, toate acestea cu maximul de beneficii: nelimitat minute în rețea de pe fix și mobil, nelimitat minute naționale de pe fix și mobil, nelimitat SMS-uri naționale și în rețea, nelimitat viteză 4G pentru traficul de date și nelimitat apeluri internaționale către Zona 1 (rețelele fixe din Europa și rețelele fixe și mobile din SUA si Canada). Pachetul conține de asemenea și 500 de minute, 500 SMS-uri și 500 MB în roaming, plus următoarele echipamente: o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 10,1” , smartphone-ul Samsung Galaxy SIII mini, un telefon DECT și un router WiFi. Prețul lunar al pachetului este de 54 euro, fără TVA.

În funcție de nevoile fiecărei companii și de comportamentul lor de consum, clienții pot alege alte configurații ale pachetelor FixMobil, cu 3 sau 4 servicii, la prețuri începând de la 23 euro/lună fără TVA, cu terminale incluse sau la prețuri speciale.

Toate pachetele includ soluții de web hosting cu domeniul .ro, spațiu pentru găzduirea paginii web și un număr nelimitat de adrese de email, Service Level Agreement (SLA) Standard pentru serviciile de voce fixa, respectiv SLA Advanced pentru serviciile de date,drept garanție a funcționării serviciilor, spațiu pentru stocarea datelor și funcția de recovery, IP static și licențe Norton Internet Security.

De asemenea, brandul Telekom intră pe piața românească aducând un nou portofoliu mobil, cu 7 planuri tarifare mobile adaptate nevoilor oricărei companii, indiferent de dimensiune, toate oferind nelimitat minute și SMS-uri în rețea și prețuri speciale pentru o gamă largă de smartphone-uri, plus acces gratuit la viteză 4G pentru toate planurile tarifare, la prețuri promoționale valabile până la 30 noiembrie 2014, începând cu 7 euro/lună fără TVA.

Trei dintre cele mai avantajoase planuri tarifare din noul portofoliu mobil sunt:

  • Planul tarifar Nelimitat Business XS (7 euro/lună, fără TVA); acesta oferă comunicare nelimitată în rețea (SMS-uri și apeluri în rețelele fixe și mobile Telekom Romania), 100 de minute naționale și internaționale către zona 1 (200 de minute prin promoția valabilă până la sfârșitul lunii noiembrie), 100 de SMS-uri naționale și 100 MB la viteză 4G.
  • Nelimitat Business L (15 euro / lună, fără TVA) care oferă comunicare națională nelimitată către fix și mobil, SMS-uri naționale nelimitate, plus minute internaționale nelimitate către zona 1. Pe lângă acestea, planul tarifar include 100 de minute internaționale către zona 2 și 1 GB de trafic național de date la viteză 4G.
  • Nelimitat Business XL (18 euro / lună, fără TVA); acesta oferă comunicare națională nelimitată către fix și mobil, SMS-uri naționale nelimitate, plus minute internaționale nelimitate către zona 1. Mai mult, planul tarifar include și 500 de minute internaționale către zona 2 și 2 GB de trafic național de date la viteză 4G plus 500 de minute, 500 SMS-uri și 500 MB de trafic în roaming în UE.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos

0 comentarii la „Ofertă Telekom integrată și un nou portofoliu mobil pentru companii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *