Orange lansează campania #Safetyfirst pentru folosirea telefonului în mod responsabil

Orange lansează campania #Safetyfirst pentru folosirea telefonului în mod responsabil pentru toți participanții la trafic.

orangeAstfel, Orange recomandă folosirea mesagerie vocale, oprirea vehicului atunci când este urgentă trimiterea unui SMS sau al unui e-mail. Ca pieton, fiecare persoană trebuie să fie atentă la drum, iar persoanele care circulă pe vehicule cu două roți trebuie să activeze mesageria și să pună telefonul deoparte.

Conform unui studiu realizat de companie, conversațiile la volan măresc distanța de frânare cu 33%. De asemenea, folosirea telefonui de către persoanele pe două roți reduce atenția la mediul exterior, folosirea telefonului pe drum reduce câmpul vizual cu 50%, iar conversațiile la volan triplează riscul de accidente.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Orange lansează campania #Safetyfirst pentru folosirea telefonului în mod responsabil
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.