Grupul Orange anunță deschiderea a nouă laboratoare Orange 5G care permit jucătorilor economici și cercetătorilor să dea viață proiectelor bazate pe 5G

Conform unui studiu al Grupului Orange în parteneriat cu GlobalWebIndex, 72% dintre companii declară astăzi că se așteaptă ca operatorul lor să le ofere suport 5G pentru a testa, experimenta și dezvolta în avans.

Orange

Laboratoarele Orange 5G vor răspunde acestei cereri din piață, iar inițiativa își propune să ajute actorii economici și pe cei din cercetare să descopere valoarea, utilitatea și oportunitățile aduse de 5G. Antreprenorii și dezvoltatorii vor putea să-și testeze soluțiile și serviciile actuale și să aibă în vedere noi use-case-uri, totul în beneficiul unui ecosistem destinat co-inovării, ce va ajuta la transformarea modelului lor de business și a proceselor.

Credem că 5G va conduce competiția afacerilor și dezvoltarea regională. De aceea Orange este implicat într-o abordarea co-inovatoare focusată pe 5G pentru a crea utilizările viitorului. Având o prezență apropiată de acești jucători este o parte cheie a inițiativei Orange 5G Labs, pentru a susține transformarea digitala a jucătorilor economici și pentru a-i ajuta pe toți să profite de potențialul 5G”, a declarat Michäel Trabbia, Chief Technology and Innovation Officer la Orange.

La rândul lor, cercetătorii vor avea un loc în care să poată inova ducând descoperirile existente 5G spre noi orizonturi.

În prima jumătate a lui 2021, mai multe laboratoare 5G se vor deschide în regiuni din Europa în care Grupul Orange este prezent. În România, un laborator 5G va fi dezvoltat ca parte a unui parteneriat cu Institutul de Cercetare “CAMPUS” din cadrul Universității Politehnica din București (UPB). Noul spațiu va reprezenta încă una dintre inițiativele care marchează un efort comun al Orange România și al UPB de a susține noi proiecte de business, dar și de cercetare și inovare.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 483 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Grupul Orange anunță deschiderea a nouă laboratoare Orange 5G care permit jucătorilor economici și cercetătorilor să dea viață proiectelor bazate pe 5G
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.