Orange invită părinții la o nouă serie de ateliere digitale #parintilascoala

Orange continuă în luna mai organizarea atelierelor de educație digitală pentru părinți, pentru a-i aduce pe aceștia mai aproape de noile tehnologii.

Workshop BucurestiWorkshopurile #parintilascoala sunt gratuite, în limita celor 10 locuri disponibile per Orange shop şi se desfășoară în mai multe orașe din țară: București, Cluj, Constanța, Iași și Timișoara.

Indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange, participanţii pot afla cum să folosească smartphone-ul în viaţa de zi cu zi.

Orange a lansat în luna februarie 2015 platforma #parintilascoala, prin care își propune să faciliteze accesul părinților la tehnologie, răspunzând întrebărilor acestora, și să-i ajute să depășească dificultățile pe care le întâmpină în utilizarea laptopului, a smartphone-urilor sau a rețelelor sociale. Atelierele se vor ține în prima săptămână a fiecărei luni, până-n iulie inclusiv, urmărindu-se deschiderea către un numar cât mai mare de persoane interesate de deprinderea abilităților digitale.

Programul workshopurilor  #parintilascoala:

–  Timișoara – 5 mai, 18:00 – 19:30, în Orange shop, blvd. Republicii, nr. 8;

–  Constanța – 7 mai, 18:00 – 19:30, în Orange shop, șos. Ștefan cel Mare, nr. 35-37;

–  Cluj  – 9 mai, 10:00 – 11:30, în Orange shop, blvd. 21 Decembrie 1989, nr. 23-25;

–  Iași – 9 mai, 9:00 – 10:30, în Orange shop, str. Anastasie Panu, nr.52;

–  București – 9 mai, 10:00 – 11:30, în Orange shop, blvd. Lascar Catargiu, nr. 47 – 53

Persoanele care doresc să participe se pot înscrie pe platforma campaniei,www.orange.ro/parintilascoala sau pot consulta unul dintre reprezentanții de vânzări din shop-urile Orange.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *