Orange lansează platforma M2M Control

Începând de astăzi, 27 ianuarie, companiile din România își vor putea monitoriza și gestiona flotele de SIM-uri machine-to-machine prin intermediul platformei M2M Control de la Orange.

unnamed

Tehnologiile M2M permit comunicarea directă prin intermediul rețelelor mobile între diferite echipamente, fără intervenția unui operator uman, asigurându-se automatizarea și optimizarea proceselor de lucru în domenii variate, precum furnizarea de utilități, sănătate, servicii financiare, comerț, transport, logistică, securitate sau producție.

Dezvoltată pe baza unei îndelungate experiențe în țări precum Franța, Slovacia sau Spania, platforma M2M Control permite gestionarea SIM-urilor utilizate în cadrul flotei, a profilurilor și a nivelului de acces al acestora. De asemenea, face posibilă verificarea conectivității echipamentelor în timp real, fie că sunt folosite în țară sau în străinătate, și oferă acces securizat la informațiile generate de echipamente, inclusiv poziția dispozitivelor prin localizarea în rețea și reprezentarea grafică pe hartă a acestora.

Platforma M2M Control aduce pe piața românească o suită de noutăți care permit o mai bună integrare și utilizare a automatizării și tehnologiilor de control în procesele operaționale. Funcționalitățile portalului pot fi integrate în aplicațiile interne ale companiilor, prin intermediul unor API-uri personalizate. Colectarea de informații în timp real este asigurată atât în țară, cât și în străinătate, ceea ce permite detectarea imediată a unor alarme, precum și un timp scurt de intervenție în cazul unor avarii.

Pentru a fi compatibile cu orice dispozitiv, SIM-urile dedicate M2M sunt disponibile într-o gamă completă de formate (clasic, nano, micro), inclusiv formatul MFF2 – integrat în echipament în procesul de producție – conceput special pentru medii industriale dificile din punct de vedere al temperaturii , prafului, vibrațiilor, coroziune, salinitate sau umiditate.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *