Orange organizează a doua ediție #SuperCoders

Orange România lansează o nouă ediție a evenimentului #SuperCoders. În cadrul acestuia, se vor organiza ateliere de învațare a limbajelor de programare pentru copii cu vârste între 10 și 13 ani.

orange1

Atelierele se vor desfășura în București și în Cluj-Napoca, pe 10 februarie, în intervalul 14:00 – 17:00. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Siguranței pe Internet 2015 (SID), o inițiativă la nivel european ce are ca scop promovarea utilizării internetului într-un mod sigur și responsabil.

Înscrierile se pot face până pe 4 februarie, printr-un e-mail la adresa csr@orange.ro. Înscrierea este gratuită, în limita locurilor disponibile (20 de locuri disponibile în Bucuresti și 15 locuri disponibile în Cluj – Napoca).

Evenimentul este organizat de către Orange România cu sprijinul Simplon România și Salvați Copiii. Mai multe detalii despre #SuperCoders puteți afla aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *