Orange reduce tarifele de roaming și lansează o nouă ofertă

Pentru țările din Uniunea Europeană, Moldova sau Elveția, clienții Orange pot beneficia acum de tarife mai avantajoase în roaming. Astfel, opțiunea Go Europe se transformă în Go Europe 10 și oferă aceleași tarife pentru voce și SMS ca în țară, dar și 10 MB trafic de internet, totul pentru 1 euro/zi. La depăşirea traficului alocat de 10 MB, se reactivează automat un nou pachet de 10 MB, în valoare de 1 euro.

goeuropePentru cei care doresc să folosească mai mult internet în roaming pot alege una dintre cele două opțiuni noi Travel Data: Travel Data 100, care oferă 100 MB, la 5 euro, și Travel Data 500, care include 500 MB, pentru 20 euro.

„Nevoile clienţilor se diversifică în permanenţă. Dacă acum câţiva ani serviciul roaming era considerat de foarte mulţi utilizatori drept unul premium, acum este ceva firesc pentru tot mai mulţi să folosească în călătorii aceleaşi servicii ca în ţară: apeluri, mesaje scrise şi internet. Noile variante ale opţiunilor Go Europe şi Travel Data întâmpină cerinţele clienţilor şi sunt menite să-i ajute pe tot mai mulţi să comunice şi în vacanţă fără griji.” a declarat Victor Wincentovicz, Roaming Proposition Manager in cadrul Orange România.

Go Europe a fost lansată la începutul verii trecute sub un concept unitar în mai multe țări europene ale Grupului Orange, prentru a incuraja folosirea datelor mobile in roaming, fără să ofere surprize pe factura de telefonie. Acest lucru s-a observat ușor și în primul trimestru al anului 2014 când traficul de internet s-a dublat față de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 469 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Telecom » Orange reduce tarifele de roaming și lansează o nouă ofertă
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.