Grupul Orange România extinde parteneriatul cu SPI International pentru a oferi clienților săi acces la noi posturi TV

Grupul Orange România și SPI International anunță extinderea acordului de distribuție ce oferă clienților cu servicii TV acces la portofoliul divers de posturi TV oferit de SPI International.

orange

Astfel, de la sfârșitul lunii aprilie 2023, în grilele TV prin cablu pe care Grupul le ofera clienților săi, au fost adăugate următoarele posturi TV: FilmBox, Filmbox Extra HD, FilmBox Premium, Filmbox Stars, FashionBox HD, Fast & Funbox HD, Fightbox HD, Timeless Dizi Channel și Docubox HD. De asemenea, clienții cu servicii TV prin satelit au acces la canalele FilmBox Premium și Timeless Dizi Channel.

Prin acest acord, Grupul continuă extinderea și diversificarea ofertei de posturi TV pe care le oferă clienților săi, aceștia bucurându-se de o ofertă variată de filme, seriale, competiții sportive și programe de divertisment.

Servicii Orange cu TV inclus de la 11 lei/lună

Pentru a accesa conținutul TV variat, clienții pot alege serviciile convergente Orange Love, unde beneficiază de cel mai rapid internet fix prin fibră, internet mobil la viteza 5G și televiziune prin cablu, totul pe o singură factură, la prețuri foarte avantajoase. În această perioadă, se pot bucura de oferte speciale la pachetele Orange Love, precum cel pentru pachetul Fibră 500 și TV Esențial care oferă internet fix prin fibră cu viteză de download de 480Mbps, 134 canale TV din care 47 HD, Wi-Fi6 prin internet box și opțiunea Orange Sport inclusă timp de 2 luni pentru doar 11 lei/lună, redusă de la 52 lei/lună.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *