Orange România este cea mai rapidă rețea mobilă din țară

Performanţele Orange şi titulatura de „Cea mai rapidă reţea mobilă din România” au fost confirmate de rezultatele Speedtest by Ookla ca urmare a testelor realizate chiar de către utilizatorii de reţele mobile din România.

OrangeOrange a obţinut un punctaj de 36.96, cu viteze medii de transfer de 41.09 Mbps pentru download și 15.78 Mbps pentru upload şi a fost certificată rețeaua mobilă cu cele mai bune viteze de navigare pe internet din România, pe dispozitivele mobile.

Rezultatele testelor încorporează măsurătorile realizate de către utilizatorii români de Android şi iOS ai aplicatiei Speedtest din prima jumătate a anului 2018 pentru principalii operatori telecom din România. Astfel, cele 746.575 de teste realizate de pe mai mult de 125.000 de dispozitive mobile compatibile LTE au arătat că Orange oferă cea mai bună experiență în utilizarea rețelei mobile în mari orașe din România, printre care București, Brașov și Timișoara.

În plus, aceste rezultate se adaugă certificarii recent acordate de catre Systemics PAB, conform căreia Orange a fost desemnată cea mai bună reţea de voce şi date din România, potrivit studiului comparativ efectuat la nivel naţional în perioada iunie-iulie 2018.

4G MegaHunt

În perioada 19 septembrie 2018 – 09 noiembrie 2018, clienţii Orange, atât din mediul urban cât şi din cel rural, pot testa cea mai extinsă rețea 4G din România, prin intermediul aplicaţiei mobile 4G MegaHunt. Aceasta foloseşte realitatea augmentată (AR) pentru a-i ajuta pe utilizatorii aplicaţiei să „vâneze” interactiv premiile puse în joc.

Clienţii pot obţine bonusuri de net de 1GB sau 2GB, unul din cele 10.000 de vouchere în valoare de 10 euro şi pot cumula până la 20GB de internet pe toată durata campaniei.

Bonusurile de internet acumulate prin aplicaţia 4G MegaHunt au o valabilitate de 30 zile pentru utilizatorii PrePay, respectiv o lună de facturare în cazul abonaţilor. Voucherele se pot folosi la achiziţia de telefoane, împreună cu activarea sau prelungirea unui abonament, pentru o perioadă contractuală de 24 de luni sau pentru achiziţia de accesorii.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Orange România este cea mai rapidă rețea mobilă din țară
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.