Orange Smart Home, noua soluție propusă de Orange

Orange Smart Home este noua soluție propusă de Orange care este prezentă în magazine începând de azi, 18 februarie 2016, după ce aceasta a fost testată de utilizatori.

Orange Smart HomeBazată pe principiul unei instalări ușoare, soluția Orange Smart Home include un sistem de senzori wireless gestionați printr-o aplicație dedicată ce poate fi accesată de pe telefon, tabletă sau laptop.  Pachetul propus include doi senzori la alegere, un dispozitiv central la care aceștia sunt conectați, un SIM de date mobile, notificări nelimitate pe e-mail și SMS și acces la aplicația Orange Smart Home ce permite monitorizarea și controlul casei. Pachetul poate fi achiziționat printr-un abonament lunar de 15 euro, pe o perioadă de doi ani.

Soluția Orange Smart Home poate fi personalizată cu senzorii doriți, în funcție de nevoile fiecărui client, iar pachetul de bază poate fi completat cu senzori suplimentari, ce pot fi achiziționați separat:

  • Senzor pentru ușă/fereastră – 29 euro
  • Senzor de fum – 39 euro
  • Senzor de inundație – 39 euro
  • Senzor de mișcare – 39 euro
  • Priză inteligentă – 39 euro
  • Cameră Wi-Fi – 69 euro.

Orange Smart Home – soluţia pentru o casa mai sigură

Soluția este ușor de instalat, chiar și de către persoanele mai puțin tehnice, iar, pentru a funcționa, dispozitivul central are nevoie de internet de mare viteză. Pachetul include și un SIM de date care asigură backup-ul soluției în cazul în care conexiunea principală la internet pică, monitorizând în continuare casa și trimițând alerte dacă este cazul.

IT & Mobile Days – 4 zile de oferte tari

Studiile arată că printre cele mai importante preocupări legate de casă ale utilizatorilor se numără siguranța familiei și a locuinței, prin evitarea sau prevenirea accidentelor umane și a pierderilor materiale, sau optimizarea costurilor, prin plata exactă a resurselor consumate și prin folosirea acestora pentru o stare de confort crescută.

Soluția Orange Smart Home a fost testată de peste 50 de utilizatori timp de două luni, peste 75% fiind mulțumiți și foarte mulțumiți de ușurința instalării și de soluție în general. 83% dintre utilizatori s-au declarat mulțumiți și foarte mulțumiți de configurare și folosire.

Rezultate teste Orange Smart Home

Senzorii Orange Smart Home sunt conectați la dispozitivul central, ceea ce facilitează setarea diferitelor acțiuni și scenarii. Spre exemplu, prin funcția de verificare a temperaturii, disponibilă în senzorii de fum, clienții pot seta temperatura la care centrala termică să fie pornită, prin activarea prizei electrice. De asemenea, tot în funcție de scenariile prestabilite, clienții primesc notificări pe e-mail și SMS. Astfel, pus pe ușa de la intrare, senzorul de ușă/fereastră va avertiza utilizatorul Orange Smart Home când cineva intră în casă, acesta putând verifica identitatea persoanei prin conectarea la camera video Wi-Fi.

„Credem că viitorul este al produselor conectate care ne ușurează viața și se adaptează nevoilor consumatorilor, iar strategia Orange ia în calcul această tendință. Orange a fost primul care a pariat pe produsele wearable, iar acum este, din nou, primul operator care aduce în România soluția pentru casa inteligentă. Orange Smart Home a fost foarte bine primită de către utilizatorii care au testat-o timp de două luni, astfel încât astăzi le putem oferi clienților o soluție validată de experiența reală și un pachet adaptat nevoilor lor.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Pentru mai multe detalii despre Orange Smart Home, vizitați orange.ro/smarthome.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *