PayPoint România anunță semnarea unui nou parteneriat cu Indygen

  • de

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunţă semnarea unui nou parteneriat cu Indygen.

Terminal PayPointIndygen este un serviciu destinat exclusiv tinerilor, care le oferă conectivitate şi soluţii pentru stilul de viaţă urban. Utilizatorii Indygen pot de acum să îşi reîncarce cartela simplu şi rapid, în oricare din cele peste 8,100 magazine în care sunt instalate terminalele PayPoint. Aceştia trebuie doar să solicite un voucher de reîncărcare Indygen, cu valoarea dorită.

„Indygen este un produs relativ nou pe piaţa de telecomunicaţii locală, adresându-se cu precădere tinerilor pasionaţi de tehnologie. Aceştia au o viaţă dinamică, modernă şi pun mare accent pe flexibilitate. PayPoint vine în întâmpinarea acestor nevoi cu o reţea de puncte de plată în continuă expansiune, prin care consumatorii pot să îşi reîncarce cartela Indygen simplu, rapid, în magazine de proximitate cu program prelungit de lucru’’, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

„Smartphone-ul este mai mult decât un instrument de conectivitate, el a devenit un hub de comunicare, informare, învăţare şi distracţie. Dacă înainte ţineam telefonul la ureche, acum îl avem mereu în faţa ochilor. Aşadar, pentru the smart connected generation, am făcut un produs care să aibă în centru datele mobile şi un conţinut care scoate în evidenţă stilul de viaţă digital al tinerilor. Ne bucură semnarea acestui parteneriat, întrucât asigură clienţilor noştri accesul la peste 8,000 de locaţii unde îşi pot reîncărca cartela Indygen. PayPoint oferă un serviciu dinamic, în continuă expansiune, rapid şi potrivit profilului Indygen. Printr-o reîncărcare lunară, membrii comunităţii noastre au acces la resurse nelimitate prin care se pot dezvolta, iar serviciul de plată PayPoint le conferă şi mai multă mobilitate”, a declarat din partea Indygen Tudor Ghiurca, Youth Director – Consumer Business Unit.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *