PayU România încheie procesul de fuziune cu PayU Polonia

PayU România încheie procesul de fuziune cu PayU Polonia, în urma căruia devine parte dintr-o organizație globală cu o structură centralizată, garantându-le tuturor clienților cel mai mare portofoliu de metode de plată din domeniu și un sistem european integrat de control al fraudei. PayU le oferă clienților săi excelență operațională și o transparență de procesare reglementată la cele mai înalte standarde din domeniu.

PayU,,PayU este în primul rând un partener de business de încredere pentru sute de mii de comercianți din mai multe industrii din întreaga lume. Oferim legătura directă între nevoile comercianților și nevoile consumatorilor care plătesc online, iar fuziunea cu PayU Polonia ne asigură o creștere strategică puternică, reflectată în beneficii pentru clienții și partenerii noștri, de la securitatea plăților și până la programe de prevenire,”  a declarat Marius Costin, CEO PayU România.

PayU România este lider al procesatorilor de plăți online și beneficiază atât de expertiză globală în domeniu, cât și de o bună înțelegere a contextului local. Compania este într-un proces de dezvoltare dinamică și începând cu acest an va pune bazele unei noi direcții strategice pentru a oferi servicii unice pe piață.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

,,Piața de plăți online din România este într-o continuă creștere – cu siguranță anul acesta va înregistra o creștere cu doua cifre față de anul anterior. Expertiza globală și reglementările europene sunt absolut necesare pentru a susține creșterea afacerii și pentru a aduce valoare adăugată și perspective de dezvoltare clienților noștri”, a adăugat Marius Costin.

PayU România – PayU Polonia, fuziunea

La finalul anului trecut, PayU România a început un amplu proces de regândire a structurii de business, orientându-se strategic către companiile de tip enterprise și cele regionale. Acest lucru a dus la încheierea unui parteneriat cu Banca Transilvania, astfel încât afacerile de tip IMM din portofoliu să aibă opțiunea de a beneficia, după încheierea colaborării cu PayU, de cele mai bune servicii bancare îmbinate cu procesarea online, dar și de servicii personalizate în funcție de etapa de dezvoltare a afacerii lor.

Începând cu 1 aprilie 2016, PayU Polonia a preluat activele PayU România, PayU Republica Cehă și PayU Ungaria. Acest lucru înseamnă că, la nivel organizatoric, entitățile își continuă activitatea local, beneficiind direct de expertiza globală a grupului.

Unele dintre cele mai importante beneficii pentru clienții PayU sunt: securitatea plăților, metodele noi și inovatoare de plată puse la dispoziție și controlul fraudei și programul de prevenire. Acestea din urmă asigură monitorizarea zilnică a tranzacțiilor, precum și verificarea manuală și post-validarea procedurilor efectuate de experți în identificarea fraudei.

PayU este un furnizor global de servicii de plată pentru companii. Compania este lider pe piețele din Europa Centrală și de Est și procesează tranzacții pentru comercianți precum: Allegro, AmRest, Avon, Blue Air, Makro, Orange, PKP Intercity, Play, Showroom.pl, TUi, Virgin Mobile.

În România, PayU lucrează cu parteneri precum Telekom, BlueAir, Paravion, eMag, UPC, Elefant.ro, Altex, Flori de Lux, Floria, Magnolia, NN Asigurari, Allianz Direct, Eventim.ro, Decathlon, Fashion Days și alții.

La nivel global, PayU Group operează în 16 țări pe patru continente pentru sute de mii de comercianți și este deținut de Naspers, o companie multinațională originară din Africa de Sud, cu operațiuni în media și servicii online.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *