Plăți online pe Okazii.ro prin garanția Zero Griji oferită de cardurile MasterCard și Maestro

În premieră în România, site-ul de comerț electronic Okazii.ro şi compania MasterCard își unesc forțele pentru a promova siguranța plăților electronice. Peste 2,6 milioane de produse disponibile pe Okazii.ro pot fi achitate cu cardul, iar prin intermediul parteneriatului cu MasterCard utilizatorii Okazii.ro vor fi informați despre cum se pot proteja suplimentar, prin garanția Zero Griji oferită de cardurile emise sub mărcile MasterCard și Maestro.

Okazii.ro MC MaestroClienții care plătesc cu un card MasterCard sau Maestro, emis oriunde în lume, au garanția suplimentară Zero Griji. În situațiile în care cardul le este furat, îl pierd sau cardul este folosit în mod neautorizat, își pot recupera banii, respectând condițiile MasterCard – mai multe informații despre protecția Zero Griji, pe www.mastercard.ro/zerogriji.

Susținerea plăților cu cardul face parte dintr-o strategie amplă dezvoltată de Okazii.ro pentru a crește calitatea tranzacțiilor de pe site. În acest context, unul dintre cele mai importante aspecte este dezvoltarea serviciului Garanția de Livrare, un instrument complet de protecție atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători.

Ne bucură realizarea acestui parteneriat cu MasterCard, deoarece susţine o direcţie strategică prin care Okazii.ro urmăreşte creşterea numărului de plăţi cu cardul. Noi promovăm această modalitate de plată şi ne dorim să oferim prin intermediul ei cele mai bune condiţii de realizare a tranzacţiilor pentru toţi utilizatorii noştri”, spune Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

Protecția Zero Griji face exact ce îi spune numele: oferă o experiență lipsită de griji”- declară Gabriel Ghiţă, Head of New Business CEE, MasterCard.Vrem să asigurăm consumatorii că banii lor sunt în siguranță atunci când accesul la ei se face printr-un card MasterCard sau Maestro. Pot cumpăra ce doresc, când doresc, fiind protejați de incidente nefericite prin regula Zero Griji”, a mai spus acesta.

„Salutăm inițiativa Okazii.ro și MasterCard de a transmite consumatorilor din România un mesaj de asigurare că sunt protejati atunci când plătesc cu cardul în mediul online”, declară Sorin Mierlea, Președintele Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România.Ne bucurăm să fim alături de companii importante din zona comerțului electronic, ce desfășoară demersuri consistente în a le oferi românilor liniștea și siguranța de care au nevoie atunci când doresc să tranzacționeze online”, a încheiatSorin Mierlea.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *