Prețuri avantajoase pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Telekom Romania

Telekom Romania Mobile Communications anunță că vor aduce iPhone 6 și iPhone 6 Plus, începând cu 31 octombrie, în rețeaua magazinelor Telekom. iPhone 6 va fi disponibil începând cu prețul de 1.199 RON, iar iPhone 6 Plus începând cu prețul de 1.499 RON. Clienții pot precomanda ambele modele din data de 24 octombrie pe site-ul Telekom. Clienții Telekom Romania Mobile Communications vor putea utiliza iPhone 6 și iPhone 6 Plus  la cele mai rapide viteze oferite de rețelele LTE (4G) și 3G.

iPhone6

Utilizatorii români sunt cunoscuți ca fiind «early adopters» în ceea ce privește telefoanele inteligente, de aceea Telekom Romania este încântată să le ofere iPhone 6 și iPhone 6 Plus, nerestricționate în rețea. Clienții noștri se pot bucura de noile lansări Apple la prețuri avantajoase, alături de oferte competitive”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, operațiuni Telekom Romania.

iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt cele mai recente inovații din istoria iPhone. Au un display uimitor Retina HD de 4.7 inci, respectiv 5.5 inci, și tehnologii inovatoare, totul într-un design subțire și compact. Noile iPhone aduc o carcasă unibody din aluminiu anodizat ce se îmbină perfect cu display-ul din sticlă, asigurând un ecran mai mare, ce rămâne ușor de utilizat.

Ambele modele sunt mai performante în toate privințele și includ procesorul Apple A8 de 64 biți de generația a doua cu o arhitectură de tip desktop, pentru o performanță superioară și autonomie sporită, cameră foto iSight și FaceTime HD îmbunătățite; tehnologii wireless ultrarapide. iPhone 6 și iPhone 6 Plus utilizează iOS 8, cea mai nouă versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil, ce oferă o experiență de utilizare mai rapidă și mai inituitivă cu noile funcții de Mesaje și Fotografii, tastatură QuickType, o nouă aplicație Health, funcții Family Sharing și iCloud Drive.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *