Primul pachet de servicii Telekom Romania costă 119 lei și include patru servicii și acces la platforma TV www.telekomtv.ro

După lansarea brandului Telekom Romania pe 13 Septembrie, noul portofoliu Telekom de servicii de telecomunicatii integrate a devenit disponibil pentru clienții persoane fizice. Toți clienții au parte de o experiență integrată, optând pentru servicii disponibile pe o singură factură: broadband mobil și fix, voce mobilă și fixă și, de asemenea, divertisment TV. Acestea sunt livrate printr-o rețea care asigură conexiuni de mare viteză prin intermediul tehnologiei 4G, care acoperă mai mult de 50% din zonele urbane, respectiv FTTH (fibre to the home).

Noile pachete integrate, oferite de Telekom Romania Communications S.A. includ până la patru servicii și acces la platforma TV www.telekomtv.ro, disponibilă de la 1 octombrie 2014.

Pentru o experiență completă Telekom, pachetul recomandat include Mobile Unlimited și acces la Telekom TV sub formă de servicii web și mobile, Internel L și Voce M pentru 119 lei (26,42€)/ lună cu următoarele beneficii:

Primul pachet

 

În funcție de zonă și tipul de telefon, clienții pot beneficia de viteză 4G, de Internet fix cu viteze de pînă la 200Mbps în ariile cu acoperire FTTH și de până la 126 de canale TV acolo unde sunt disponibile serviciile de televiziune interactivă și cablu digital. Grila TV din zonele cu acoperire FTTH includ, de asemenea, canalele premium HBO, HBO Comedy& HBO HD, o soluție TV multi-room care oferă acces la o selecție de canale TV în format analog, în funcție de oraș.

Toti clienții care optează pentru acest pachet au acces automat la Telekom TV Web & Mobile L care include 66 de canale TV gratuite și la pachetul suplimentar Eurosport 360 HD.

În prmeieră, clienții pot opta, de asemenea, pentru un pachet cu beneficii ultra-all-inclusive, care asigură de 4 ori comunicare nelimitată și divertisment, disponibil la tariful de 444 lei, TVA inclus (99 €): 3 abonamente Mobil Nelimitat L, TV L, Internet L și voce L, precum și Internet mobil cu trafic recomandat de 4 GB și suplimentar conținut TV relevant precum MAXPAK, HBO Go, pachetul HD, Eurosport 360 HD, Extra Liga 1, Disney Movies și Telekom TV Web & Mobile.

Alte pachete sunt disponibile pe www.telekom.ro. Oferta curentă este valabilă pentru clienții noi și pentru clienții existenți ai Telekom Romania Communications.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „Primul pachet de servicii Telekom Romania costă 119 lei și include patru servicii și acces la platforma TV www.telekomtv.ro”

  1. Pingback: Electro - Sinteza 15 - 20 septembrie

    1. Royx, nu ai citit cu atenţie textul. Acolo scrie că „Noile pachete integrate, oferite de Telekom Romania Communications S.A. includ până la patru servicii și acces la platforma TV http://www.telekomtv.ro, disponibilă de la 1 octombrie 2014.” Deci, de la 1 octombrie va fi disponibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *