Românii au plătit, anul trecut, facturi în valoare de peste 800 de milioane de euro în aplicația de plăți un-doi Centru de plăți

Valoarea tranzacțiilor procesate în aplicația de plăți un-doi Centru de plăți și în cele peste 11.000 de locații partenere din țară a depășit 800 de milioane de euro, în 2022. Anul trecut, aplicația avea peste 200.000 de utilizatori, în creștere de la 60.000, cât înregistra la finalul lui 2021.

un-doi Centru de plăți

un-doi Centru de plăți este soluția de plăți de facturi, încărcare prepay, asigurări, taxe și viniete dezvoltată de Mobile Distribution, ce poate fi accesată online, în aplicația dedicată, și offline în rețeaua de peste 11.000 de magazine partenere din întreaga țară. Soluția un-doi Centru de plăți a procesat anul trecut peste 38 de milioane de tranzacții în aplicația de mobil și în locațiile partenere.

Anul trecut, aplicația un-doi Centru de plăți a fost utilizată, preponderent, pentru plata facturilor, încărcare electronică, încheierea de asigurări RCA, achiziții de vouchere de divertisment (Netflix, PlayStation, platforme de gaming), viniete pentru autostrăzile din Ungaria și plata taxelor de permis și înmatriculare auto.

Numărul de furnizori cu acoperire națională și regională listați în aplicația un-doi Centru de plăți a crescut, anul trecut, cu 20%. Printre furnizorii nou adăugați au fost Supercom, Apa Nova București, Linde Gaz, Apă Canal Pitești, Veolia etc.

Dublarea furnizorilor

Tot în 2022, a fost dublat numărul de furnizori pentru care facturile sunt aduse automat în aplicație; utilizatorul este, astfel, notificat la emiterea facturii și în apropierea scadenței.

„Am lansat aplicația un-doi Centru de plăți în urmă cu 2 ani, cu scopul de a oferi clienților o soluție completă pentru plata facturilor, vinietelor, asigurărilor RCA, construind un serviciu care să răspundă tuturor nevoilor. Suntem o aplicație tânără, care își dezvoltă noile servicii ținând cont, în permanență, de feedback-ul utilizatorilor, însă, cu o experiență de peste 9 ani în procesarea de plăți, experiență care ne-a ajutat foarte mult în dezvoltarea aplicației”, spune Călin Chira, CEO un-doi Centru de plăți.

„Anul trecut, am adus multiple îmbunătățiri aplicației un-doi Centru de plăți, pentru a simplifica gestionarea cât mai multor facturi și plăți lunare sau unice. Am optimizat procesul de preluare a locațiilor de consum din conturile furnizorilor de utilități, pentru a le aduce mai ușor din contul de utilizator și a le personaliza în aplicație. Fiecare punct de consum de la furnizor poate fi adăugat într-o locație în aplicație și, dacă există mai multe puncte de consum (sau mai multe contoare) într-o locație, acestea pot fi gestionate ușor împreună. Utilizatorii pot efectua, acum, plata pentru toate facturile aferente o singură dată și au acces la datele scadente, chitanțele sau detaliile tranzacțiilor în același loc, pentru toate locațiile lor”, mai spune Călin Chira, menționând că, în 2023, compania se va axa pe accelerarea acțiunilor de marketing și pe dezvoltarea unor servicii noi și inovatoare pentru clienții un-doi Centru de plăți.

Noile funcționalități adăugate în aplicație în 2022 includ și istoricul de plăți care poate centraliza chiar și facturile achitate prin alte metode, precum plăți direct la casieria furnizorului sau într-o locație fizică.

Aplicația permite 3 metode de adăugare a facturilor, pentru a putea face rapid plata acestora:

  • prin logarea în contul de client de la furnizor, utilizatorii primind automat facturile direct în aplicație;
  • prin scanarea codului de bare de pe factură;
  • prin importul facturii din telefon.

„Aplicația este intuitivă și foarte simplu de utilizat, inclusiv de persoane non-tech. un-doi Centru de plăți este, astfel, un tool la îndemâna oricui își dorește să aibă toate cheltuielile sub control și să aibă acces centralizat la informații precum evidența facturilor emise, scadențelor, sumelor de plată, chitanțelor și detaliilor tranzacțiilor sau istoricul de plată”, adaugă Călin Chira.

Aplicația un-doi centru de plăți este disponibilă gratuit pentru utilizatorii de Android și iOS.

un-doi Centru de plăți

un-doi Centru de plăți este o soluție lansată de Mobile Distribution, companie prezentă pe piață din 1997. Din 2005, compania s-a specializat în distribuția de cartele prepay ale principalilor operatori de servicii telecom, iar în 2014 Mobile Distribution a introdus soluția un-doi Centru de plăți, un serviciu isteț de încasare a facturilor de utilități prin rețeaua de magazine partenere din toată țara, rețea care a ajuns în prezent la un număr de peste 11.000, la care se adaugă mereu locații noi. În 2020, compania a lansat aplicația de mobil.

Astăzi, aplicația este o soluție completă de plată atât offline, cât și online, care facilitează plățile de facturi către toți furnizorii importanți de utilități naționali, regionali sau chiar locali, dar și serviciile de încărcare prepay, asigurări, viniete sau plata de taxe. Printre furnizorii parteneri ai companiei se numără: Electrica, E.ON, Vodafone, Orange, DIGI, Enel, Telekom, Engie, CEZ, Loteria Română și mulți alții.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *