S-a lansat SafeSpace, prima aplicație gratuită care detectează în timp real masca de protecție și reamintește necesitatea purtării ei

SafeSpace, prima aplicație  gratuită care detectează purtarea măștii de protecție, este dezvoltată de Geometry România și Safer Work ca răspuns la nevoie de siguranță în spații închise odată cu relaxarea măsurilor anti COVID-19. 

 

În contextul panSafeSpacedemic actual și în acord cu legislația oficială, dezvoltarea aplicației vine în sprijinul companiilor care iau măsuri pentru a crea un mediu sigur în spatii închise.

Aplicația se adresează companiilor mari de retail și servicii, angajatorilor, fabricilor dar si businessurilor mici cum ar fi restaurantele si magazinele.  

Aplicația utilizează un sistem bazat pe machine learning, un subset al inteligenței artificiale (IA) care pe baza datelor colectate și procesate construiește o structura ce își poate îmbunătăți continuu detectarea rapidă a fețelor umane care poartă sau nu măști de protecție. SafeSpace are rolul de a crește nivelul public de conștientizare privind utilizarea măștii de protecție.

Aplicație gratuită

SafeSpace poate fi descărcată gratuit de pe Google Play Store sau de pe pagina https://safer.work/safe-space/ unde există și un ghid explicativ despre cum se instalează și se utilizează aplicația. 

Relaxarea restricțiilor aduce cu sine o responsabilitate mai mare a companiilor care își redeschid business-urile. După 15 mai, purtarea măștilor de protectie în spațiile publice a devenit o măsură obligatorie. SafeSpace pune la dispoziția companiilor o soluție simplă și inteligentă care contribuie la reducerea impactului negativ asupra consumatorilor și angajaților privind reluarea activității în spații închise. Geometry împreună cu Safer Work își dorește să pună umărul la creșterea nivelului de siguranță în rândul consumatorilor prin oferirea acestei aplicații gratuite” a declarat Mircea Pascu, General Manager Geometry România.

Produsul SafeSpace a fost creat pentru a ajuta orice business care își dorește să reînceapă munca în condiții de siguranță. Tehnologia Safer Work ne-a ajutat să construim rapid o soluție cu o acuratețe foarte mare pe care am decis să o oferim gratis oricărei companii.  Soluția SafeSpace a fost proiectată luând în calcul restricțiile GDPR, aceasta rulând algoritmul de detecție local și stocând doar statistici care nu conțin niciun fel de date personale” a declarat Alex Mincu, CEO Safer Work.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 467 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » S-a lansat SafeSpace, prima aplicație gratuită care detectează în timp real masca de protecție și reamintește necesitatea purtării ei
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.