Samsung actualizează platforma „Smart Catalog” pentru partenerii din retail

Samsung Electronics Co. Ltd. a creat o pagină LinkedIn și a actualizat platforma „Smart Catalog App” pentru a îmbunătăți comunicarea cu utilizatorii B2B și partenerii din retail, aliniindu-se tendințelor pieței de extindere a dispozitivelor mobile.

Samsung Electronics intenționează să-și crească notorietatea în piața imprimantelor pentru segmentul B2B la nivel mondial, prin furnizarea de content despre cele mai noi tendințe IT, inovațiile Samsung în domeniu și tehnologiile sale unice.

Pagina LinkedIn, pentru utilizatorii corporate

Linkedin-Samsung PageLinkedIn, o platformă social media specializată în schimbul de informații business și dezvoltarea interacțiunii, câștigă tot mai multă atenție din partea internauților. Având ca public țintă lideri de opinie, Samsung Printing Solutions intenționează să crească notorietatea brand-ului cu ajutorul celor mai noi tendințe în industria IT și informații despre produsele de imprimare, cu ajutorul paginii LinkedIn.

Pentru a crește încrederea utilizatorilor săi, Samsung intenționează nu doar să ofere răspunsuri rapide la solicitările online, ci și să livreze conținut interesant despre produse și servicii, construite astfel încât să se potrivească diferitelor nevoi ale mediului de afaceri, inclusiv pentru companiile din domeniile educației, finanțelor și sănătății.

Pentru partenerii din retail: platforma „Smart Catalog”

Samsung Electronics a actualizat catalogul „Smart Catalog App” la versiunea 2.0, aplicația inițial lansată în 2013 pentru partenerii din retail.

Prin „Smart Catalog”, utilizatorii pot verifica informații despre cele mai noi produse și servicii Samsung Printing, precum și cele mai noi tendințe ale oricărui tip de dispozitiv mobil, inclusiv tablete și smartphone. Aplicaţia a devenit foarte populară, ajungând la 10.000 de utilizatori în primul an de la lansare.

Comparativ cu alte site-uri și broșuri, cele mai mari avantaje ale platformei Smart Catalog sunt disponibilitatea informației în timp real și lipsa costurilor de tipărire. Împărtășirea celor mai noi informații se făcea foarte greu prin intermediul broșurilor tipărite. Odată cu creșterea utilizării dispozitivelor mobile, a devenit mult mai ușor pentru oricine să verifice cele mai noi informații online, lucru ce a crescut competitivitatea agenților de vânzări.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *