Samsung Electronics și Microsoft își extind parteneriatul global

Samsung Electronics Co., Ltd. și Microsoft Corp și-au extins parteneriatul global pentru a oferi mai multor utilizatori și clienți corporate serviciile de productivitate mobilă Microsoft.

Galaxy S6

Samsung își propune să preinstaleze servicii și aplicații Microsoft în portofoliul său de dispozitive Android și să îmbunătățească productivitatea mobilă prin oferirea unui pachet nou business: Microsoft Office 365 și Samsung KNOX.

Microsoft se dedică reinventării productivității într-o lume în care mobilitatea și serviciile cloud au ajuns pe primul loc. Extinderea serviciilor cloud pentru utilizatori, în moduri noi, prin diverse platforme și dispozitive, face parte din strategia Microsoft.

„Scopul nostru este acela de a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor și ale companiilor și de ale oferi acestora mai multe posibilități de descoperire a experiențelor mobile. Considerăm că seria noastră de dispozitive premium alături de serviciile de Microsoft le vor oferi utilizatorilor mobilitatea de care au nevoie atât în viețile personale, cât și în cele profesionale”, a declarat SangChul Lee, Executive Vice President of Strategic Marketing Office, IT & Mobile Division, Samsung Electronics.

Pentru utilizatori, serviciile preinstalate includ:

  • OneNote, OneDrive și Skype, care vor fi preinstalate pe noile smartphone-uri Galaxy S6 și S6 edge, așa cum a fost anunțat în cadrul MWC.
  • În prima jumătate a anului 2015, Samsung plănuiește să preinstaleze Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive și Skype pe tabletele Samsung cu Android selectate.

Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge vor veni cu 100GB spațiu adițional în serviciul cloud, disponibil timp de doi ani, prin Microsoft OneDrive, pentru mai mult spațiu de stocare.

Microsoft Office 365, serviciul cloud, le oferă companiilor acces la aplicațiile Office familiare, precum email, calendar și conferințe video, toate optimizate pentru o experiență fluidă pe toate dispozitivele interconectate, de la computere la smartphone-uri și tablete. Samsung KNOX le oferă utilizatorilor o modalitate sigură de a comuta între profilurile personale și cele de la locul de muncă, menținând astfel un nivel ridicat de securitate.

„Se întâmplă lucruri minunate atunci când serviciile și dispozitivele sunt interconectate. Parteneriatul nostru cu Samsung este dovada eforturilor noastre de a aduce serviciile  Microsoft pe orice dispozitive, tuturor utilizatorilor, pentru ca aceștia să poată fi productivi, oriunde, oricum și oricând își doresc”, a declarat Peggy Johnsosn, executive Vice President of Business Development, Microsoft.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *