Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sunt disponibile în pre-comandă la Orange și Vodafone

De astăzi, clienții care doresc să fie printre primii utilizatori ai celor mai noi şi mai elegante smartphone-uri de la Samsung, Galaxy S6 şi Galaxy S6 edge, se pot bucura de o ofertă specială la pre-comenzi în Orange shop şi în magazinul online Orange , dar și în rețeaua de magazine și la pre-comanda online Vodafone.

Galaxy S6-Blue-Topaz

La Orange, Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge vin cu o reducere de 50 de euro la accesoriile compatibile sau la valoarea serviciului Early Upgrade, dedicat clienţilor care vor să-şi schimbe telefonul înainte de a termina contractul anterior. De asemenea, primii 300 de clienţi care plasează pre-comenzi online vor primi încărcătoare wireless cadou.

Smartphone-urile şi tabletele Samsung sunt printre cele mai apreciate produse din portofoliul nostru. Prin oferta de pre-comandă pe care o lansăm astăzi dorim să le oferim fanilor Samsung şi mai multe motive de a fi printre primii utilizatori ai acestor smartphone-uri de top.” a declarat Cristina Pateşan, Product Division Manager la Orange România.

La Vodafone smartphone-urile sunt așteptate împreună cu abonamentul RED 49, la prețul de 269 euro (TVA inclus), pentru Samsung Galaxy S6, respectiv 399 euro (TVA inclus), pentru Samsung Galaxy S6 Edge. Utilizatorii care vor înregistra o pre-comanda pentru noile terminale vor primi, gratuit, și un încărcător wireless, în limita stocului disponibil.

Toți clienții care inițiază pre-comenzi până pe 5 aprilie pot participa la un concurs oferit de Samsung, prin care își pot testa cunoștințele despre noile modele de telefoane și pot câștiga o excursie în jurul lumii.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *