Samsung, Orange și Cisco au realizat o serie de demonstrații dedicate tehnologiei 5G

Samsung Electronics, împreună cu partenerii săi, Orange și Cisco au încheiat cu succes o serie de demonstrații dedicate tehnologiei 5G, în Cluj.

samsungÎn cadrul acesteia au fost prezentate cele mai promițătoare soluții de oraș inteligent 5G, cât și soluții de divertisment la domiciliu. La eveniment a participat și Hun Lee, președinte Samsung Electronics România, alături de alți oficiali din top managementul companiilor Samsung, Orange și Cisco.

Acest eveniment a marcat un salt important în inovație și tehnologie la nivel național, iar Samsung este onorat să susțină acest demers și să investească în dezvoltarea tehnologiei 5G pe viitor.

Nodul de conectivitate Samsung a fost instalat pe o lampă stradală pentru a furniza conectivitate wireless pentru senzori de temperatură și umiditate, precum și pentru supravegherea video. Senzorii și camerele au fost conectate fără fir la nod (în ZigBee și respectiv WiFi), iar nodul a fost conectat la rețeaua centrală prin 5G. Nodul de conectivitate este o alternativă compactă, de înaltă capacitate, ușor de instalat și economică, pentru locurile în care implementarea prin cablu este imposibilă sau costisitoare.

Samsung are aspirații puternice de a aduce standardizarea pentru comercializarea 5G mai rapid decât orice altă companie din lume, iarparteneriatul cu Orange și Cisco aduce inovație în industrie și este suficient de deschis și flexibil pentru a satisface nevoile de comunicare ale afacerilor din România.

Tehnologia 5G ar putea aduce o schimbare exponențială în lume și ar putea alimenta cea de-a patra revoluție industrială. Când vorbim despre modul în care 5G va schimba modul în care trăim, lucrăm și jucăm, povestea devine și mai inspirantă.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 484 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Samsung, Orange și Cisco au realizat o serie de demonstrații dedicate tehnologiei 5G
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.