Seenow, prima aplicație video românească disponibilă pe Google Chromecast

Seenow – serviciul de TV & Video on Demand pentru PC, tabletă, mobil şi Smart TV – este de acum disponibil şi pe dispozitivul de video streaming Chromecast, lansat de Google anul acesta. Seenow devine astfel prima aplicaţie video românească care oferă suport Chromecast prin smartphone şi tabletă pe sistemele de operare Android şi iOS.

tablet-home

Chromecast este un dispozitiv de streaming video dezvoltat de Google care permite vizionarea conţinutului video din aplicaţiile mobile direct pe televizor, indiferent dacă acesta este sau nu un Smart TV. Dispozitivul Chromecast se conectează la portul HDMI al televizoarelor. În felul acesta, experienţa de consum video pe ecranul mare al televizorului este controlată foarte comod de pe telefon sau tabletă.

Cu ajutorul Chromecast, oferta Seenow devine uşor de accesat pe televizor, prin simpla apăsare a unui buton specific disponibil în aplicaţiile mobile. Utilizatorii Seenow pot urmări pe televizor, împreună cu întreaga familie, meciurile din Liga 1, Cupa Ligii şi Cupa României, sute de filme, seriale şi documentare HD sau canale TV şi emisiuni înregistrate, chiar dacă nu au un Smart TV.

Ecranele Smart TV generează un volum de consum video semnificativ pentru Seenow, iar integrarea suportului pentru Chromecast în aplicaţiile Seenow aduce acum vasta noastră oferta de conţinut de pe smartphone sau tabletă direct pe televizor. Astfel, orice abonat de cablu TV din România care nu are acces la competiile naţionale de fotbal sau la cea mai mare ofertă de filme şi seriale video on demand le poate accesa pe orice fel de televizor cu un dispozitiv Chromecast şi oferta Seenow care începe de la 2 euro/lună fără TVA”, declară Cătălin Clemente, Director de Marketing şi Vânzări.

Pentru a putea conecta device-ul mobil de pe care accesezi Seenow la un dispozitiv Chromecast, trebuie să te afli în aceeaşi reţea wi-fi. Accesând iconiţa specifică, disponibilă în bară de meniu a aplicaţiei Seenow, are loc conectarea şi poate începe transferul conţinutului video către televizorul tău. Odată transferat conţinutul video către TV, utilizatorul poate folosi smartphone-ul sau tableta pentru orice alte activităţi.

Seenow este disponibil în acest moment pe televizoarele inteligente Samsung, LG şi Phillips Smart TV şi va continua strategia de extindere a miijloacelor de vizionare pe ecranul televizorului şi în perioada următoare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *