Soluția Kaspersky Security for Virtualization | Light Agent este deja disponibilă în România

  • de

Kaspersky Lab anunţă lansarea celei mai recente soluţii de securitate virtualizată, care furnizează protecţie avansată pentru platformele VMware, Citrix şi Microsoft – Kaspersky Security for Virtualization/Light Agent.

Print

Noua tehnologie este prima soluție de securitate Kaspersky Lab optimizată special pentru clienţii Microsoft Hyper-V şi Citrix XenServer, și va oferi clienților Vmware posibilitatea de a alege între o protecţie light-agent sau agentless. Beneficiile de protecție și performanță ale soluției „light agent” de la Kaspersky Lab oferă „ce e mai bun din ambele lumi”, comparativ cu modelele existente de securitate virtualizate ce folosesc sau nu software de tip agent.

„Motivaţi de cercetările realizate de experții noştri în securitate, am pornit o misiune de educare a companiilor cu privire la riscurile legate de securitatea virtualizată și să le oferim opţiuni pentru protejarea rețelei lor”, a declarat, Andrey Slobodyanik, Managing Director, Kaspersky Lab Eastern Europe. „Nu există o soluție universală pentru orice tip de reţea, aşa că, oferind o combinație de opțiuni de securitate virtualizată pentru cele mai mari trei platforme de acest tip din lume, Kaspersky Lab asigură protecţia clienților, aceştia putând beneficia la miximum de investițiile lor virtualizate”, a completat Slobodyanik.

Kaspersky Security for Virtualization | Light Agent include un agent software compact pentru fiecare mașină virtuală, foarte diferit de soluția consumatoare de resurse care se regăseşte în versiunea cu agent tradițional. Acest agent compact oferă capabilități ample de securitate, care să permită soluției Kaspersky Security for Virtualization | Light Agent să beneficieze pe deplin de expertiza de securitate Kaspersky Lab pentru a proteja o rețea virtuală, putând fi implementat fără a fi necesară restartarea.

Kaspersky Lab va continua să pună la dispoziţie produsul Kaspersky Security for Virtualization | Agentless – disponibil în prezent doar pentru mediile VMware – ca o soluție eficientă pentru centrele de date sau servere care nu accesează Internetul, precum și în situațiile în care raporturile de consolidare și de protecție automată a fiecărei noi mașini virtuale sunt foarte importante.

Folosind consola de administrare Kaspersky Security Center, soluţia Kaspersky Security for Virtualization (Agentless şi Light Agent) este administrată de la aceeaşi interfaţă ca și soluțiile de securitate Kaspersky Lab pentru mașini fizice. Aceasta consolă oferă managerilor IT o imagine completă a rețelei fizice și virtuale pentru gestionarea provocărilor de securitate și îndeplinirea sarcinilor de administrare de zi cu zi, fără a fi necesară comutarea între diferite interfețe.

Kaspersky Lab oferă o licență unică pentru produsele sale de securitate virtualizate, astfel încât, companiile care achiziționează o licență pentru Kaspersky Security for Virtualization vor avea acces atât la Kaspersky Security for Virtualization | Agentless, cât şi la Kaspersky Security for Virtualization | Light Agent. Opțiunile de licențiere flexibile permit companiilor să achiziționeze licențe bazate fie pe versiunea „per mașină virtuală” – care cunoaște cantitatea exactă de servere virtuale și de licențe desktop necesare – fie pe versiunea „pe nucleu”, care se bazează pe numărul de nuclee CPU identificate într-un hardware de virtualizare al clientului, oferind companiilor spaţiu flexibil pentru a-şi extinde rețeaua în funcţie de nevoie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *