Studiu: Numărul conexiunilor GSM îl va depăși în 2015 pe cel al locuitorilor planetei

Numărul conexiunilor GSM îl va depăși în 2015 pe cel al oamenilor, arată un studiu realizat de compania suedeză Ericsson, menționat de sudinfo.be.

HTC One mini 2-3Potrivit firmei, în primul trimestru al anului 2014 existau 6,8 miliarde de conexiuni mobile, acest număr urmând să crească exponențial datorită succesului internetului pe mobil. Conform previziunilor, 60% din cele 9,2 miliarde de conexiuni GSM se vor efectua în 2019 de pe smartphone-uri, din care 2,6 miliarde prin rețeaua rapidă 4G LTE. Un sfert din utilizatorii de 4G sunt în China, iar în Statele Unite, 85% dintre conexiunile GSM se vor realiza prin rețeaua 4G.

Am lansat Magazinul Online www.retail-fmcg.ro/magazin-online

Traficul de date prin intermediul telefoanelor mobile va crește de zece ori în 2019 față de 2013. De altfel, în primul trimestru al acestui an, traficul de date l-a depășit pe cel efectuat în tot anul 2011, încheie sudinfo.be.

Sursa: Agerpres, Foto

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *