Studiu Samsung: Europenii petrec o săptămână pe an pe drumul spre serviciu

Europenii petrec zilnic, în medie, 45 de minute în drum spre locul de muncă și înapoi spre casă, adică echivalentul a șapte zile întregi pe an. Cum zilele devin tot mai scurte, aproximativ jumătate din cei 40% de europeni care călătoresc zilnic cu mijlocul de transport în comun sunt în căutare de metode inovatoare care să le transforme timpul „pierdut” pe drum într-o experiență de care să se poată bucura, plină de acțiune sau divertisment, care să le spargă rutina plictisitoare să-i ajute să rămână motivați pe parcursul călătoriei.

GALAXY Tab S-4

Studiul realizat de Samsung Mobile Europa a dezvăluit faptul că timpul mediu petrecut pe drum variază considerabil în Europa, belgienii fiind cei care călătoresc cel mai mult, cu un timp de 52 de minute și 48 de secunde, în timp ce angajații britanici petrec 36 de minute și 53 de secunde pe drum.

În timp ce majoritatea angajaților (61%) conduc spre birou, aproape o treime dintre ei folosesc și bicicleta (12%) sau merg pe jos (20%) zilnic spre locul de muncă, însă acest număr este de așteptat să scadă considerabil pe măsură ce vremea se înrăutățește, iar tot mai mulți angajați vor apela la mijlocul de transport în comun. Belgienii (23%) și italienii (23%) apelează cel mai des la tren pentru a ajunge la serviciu și înapoi acasă, în timp ce polonezii (37%) preferă autobuzul.

Pentru a se distra în drumul spre serviciu, în mare parte, europenii ascultă muzică (64%), însă oricum, o mare parte din ei pierd acest timp prețios uitându-se pur și simplu în jur ( 21%) sau nefăcând nimic (15%) în timpul călătoriei.

 „Studiul efectuat arată că peste 150 de milioane de europeni se deplasează zilnic spre serviciu și înapoi spre casă, iar numărul de zile pierdute se transformă rapid în saptamani și ani de timp pierdut, atât de mult timp încât dacă zilele pierdute de toți europenii s-ar pune laolaltă, ar ajunge la aproximativ 13.000 de ani,” a declarat Valentin Popa, Product Manager Tablete în cadru Samsung Electronics România.

Angajații moderni nu se grăbesc să apeleze la tehnologie pentru se distra pe parcursul călătoriei lor spre locurile de muncă, fiind puțini călătorii care își deschid tabletele (2%) sau laptop-urile (3%) într-un drum de 45 de minute serviciu-acasă.

Samsung Galaxy Tab S este cea mai subțire și ușoară tabletă la momentul actual, fiind soluția perfectă pentru drumurile lungi din timpul iernii spre birou. Tableta cu display Super AMOLED combină cea mai avansată tehnologie a ecranelor o gamă largă de conținut premium, pentru o experiență de divertisment de neegalat, astfel încât angajații nu mai trebuie să facă un compromis la calitatea conținutului consumat pe drum. Galaxy Tab S le oferă utilizatorilor funcții productive care fac din multitasking un proces ușor, toate integrate într-un design elegant și practic.

Tableta este completarea perfectă a oricărui drum rece de iarnă, având culori intense care le oferă utilizatorilor scuza perfectă de a evada într-o altă lume în timp ce călătoresc, ignorând astfel acele lucruri enervante specifice deplasărilor urbane, precum întârzierile (29%), trenurile aglomerate (16%) și oamenii care vorbesc prea tare (17%). Fără nicio surpriză, blocajele rutiere (46%), șoferii prea înceți (37%) sau cei care schimb banda de mers foarte des (28%) sunt lucrurile care îi enervează cel mai mult pe șoferi.

Pentru cei care sunt dispuși să înfrunte vremea rece și umedă, tehnologia avansată a ecranului permite o vizibilitatea foarte bună chiar și în spațiile de afară, ecranul fiind clar și luminos sub razele soarelui. Datorită tehnologiei Super AMOLED, Galaxy Tab S consumă mai puțină energie în comparație cu ecranurile LCD, în timp ce menține un design portabil, cu o baterie mai rezistentă și funcția Ultra-Power Saving Mode.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *