Takeaway a achiziționat Just Eat

Takeaway, compania olandeză specializată în online food ordering și home delivery, prezentă și în România, a preluat, într-un final, Just Eat, după ce aceasta a încercat de multe luni să-și achiziționeze competitorul, conform publicației Ecommerce News.

Takeaway

Naspers a încercat, de asemenea, să preia Just Eat, dar în cele din urmă, acționarii Just Eat au acceptat oferta Takeaway.

La finalul anului trecut, Takeaway a crescut oferta de preluare, într-o ultimă încercare de a învinge Prosus, divizia de achiziții internaționale a Naspers. Acum, compania olandeză va deveni unul dintre cei mai mari jucători din piața globală de online food ordering și home delivery.

Dominația Takeaway în Europa

În Europa, compania Just Eat este prezentă în Marea Britanie, Irlanda, Franța, Spania, Italia, Elveția, Danemarca și Norvegia. În afara Europei, acesta coordonează platformele Skip the Dishes în Canada, iFood în Brazilia și Mexic și Menulog în Australia.

Pe de altă parte, Takeaway are o poziție de lider în piețe precum: Olanda, Germania, Belgia, Austria, Polonia, Bulgaria și Israel și este prezentă și în Elveția, Luxemburg, Portugalia și România.

Dupa preluare, noua companie va fi foarte prezentă în Europa, dar la nivel global va avea o competiție serioasă de la jucători precum Prosus (care are iFood în Brazilia și Swiggy în India), Uber Eats, Doordash și Deliveroo.

Just Eat Takeaway.com este o combinație de vis și abia aștept să conduc această companie pentru mulți ani de acum înainte”, a declarat fondatorul și CEO Takeaway, Jitse Groen.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Takeaway a achiziționat Just Eat

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.