Tarifele de roaming se reduc începând cu 1 iulie. Noile tarife de roaming COSMOTE

  • de

COSMOTE România anunță că toți clienții care aleg ca destinație de călătorie o țară membră a Uniunii Europene vor beneficia de tarife de roaming mai reduse, începând cu 1 iulie 2014.

logoConform reglementărilor Uniunii Europene cu privire la tarifele de roaming, de la începutul lunii iulie, clienții COSMOTE România vor plăti cu 21% mai puțin pentru apelurile inițiate în cadrul țărilor din UE, costul ajungând la 0,23 Euro/minut (TVA inclus), și mai puțin cu 28% pentru apelurile primite în aceeași regiune, costul reducându-se până la 0,06 Euro/minut (TVA inclus).

Tariful roaming pentru SMS-urile trimise va fi mai mic cu 25%, de 0,07 Euro/SMS (TVA inclus), iar traficul de date consumat în străinătate, în cadrul țărilor Uniunii Europene, se va reduce cu 55%, costul fiind de 0,24 Euro/MB (TVA inclus). Noile tarife de roaming se aplică tuturor clienților COSMOTE, postpaid și prepaid.

De asemenea, abonații COSMOTE au disponibilă extraopțiunea Travel & Surf cu tarife speciale pentru traficul de date consumat în țările Uniunii Europene, Spațiul Economic European (Lichtenstein, Islanda și Norvegia) și Elveția. Astfel, clienții pot alege Travel & Surf Daily S, ce oferă 10 MB pentru un cost de 2,48 Euro (TVA inclus), Travel & Surf Daily M, ce oferă 50 MB pentru 6,2 Euro (TVA inclus), amândouă cu 1 zi perioadă de valabilitate, sau Travel & Surf Weekly, cu 300 MB pentru 24,8 Euro (TVA inclus), disponibilă 1 săptămână.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *