Telekom anunță noile beneficii MagentaONE

Telekom Romania Communications anunţă un nou set de beneficii pentru ofertele integrate fix-mobil, lansate în urmă cu doi ani în România, prin intermediul unei campanii de comunicare pentru pachetele MagentaONE, al cărei concept inovator aduce în prim-plan tatăl, în rolul eroului, atunci când vine vorba despre distracţie şi comunicare în familie.

TelekomCampania, care se desfăşoară sub numele Taţii #1, îndeamnă toţi taţii din România să utilizeze MagentaONE pentru a se bucura alături de familiile lor de cea mai bună experienţă integrată de divertisment şi comunicare.

“Tatăl a fost, este şi va fi întotdeauna modelul de urmat în familie, inginerul-şef care poate rezolva orice problemă tehnică din casă, principalul consultant atunci când vine vorba despre achiziţiile legate de tehnologie. În acest context, credem că a sosit momentul să evidenţiăm toate aceste aspecte în mod public şi să ne arătăm aprecierea faţă de taţi. Telekom Romania susţine rolul taţilor în familie prin intermediul ofertei MagentaONE, oferind o gamă largă de beneficii pentru fiecare membru al familiei”, au declarat reprezentanţii Telekom Romania.

Poziţionarea campaniei MagentaONE susţine taţii din România să devină Taţii #1, campania incluzând beneficii şi stimulente pe cele două direcţii majore: divertisment TV şi servicii mobile.

Astfel, serviciile TV se bazează în special pe conţinut de sport exclusiv, toate meciurile din cadrul UEFA Champions League putând fi vizionate numai cu televiziunea de la Telekom, şi pe noi funcţii interactive. Cu noile caracteristici ale televiziunii interactive – Pauză şi continuare şi Program de la început – clientul are posibilitatea de a pune pauză la conţinutul TV live, continuând programul când doreşte, şi opţiunea de a vedea de la început evenimente difuzate în acel moment. Oferta MagentaONE include 6 luni de abonament TV gratuit.

Pentru serviciile de mobil, oferta MagentaONE aduce un bonus de 36 GB la viteză 4G şi, în plus, telefoane Samsung compatibile cu serviciul  4G, la preţuri speciale: Samsung Galaxy J3, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy A3 2016 şi Samsung Galaxy S7. Oferta este valabilă începând cu abonamentele de servicii mobile Surf/Talk M, pentru contractele MagentaONE încheiate pe o perioadă de 24 de luni, cu telefon inclus sau cu telefon în rate.

Suplimentar, oferta MagentaONE include un voucher de până la 400 lei pentru achiziţionarea de echipamente Samsung de la www.telekom.ro, plus alte beneficii pentru comenzi plasate online.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *