Telekom invită iubitorii de mișcare la „Cea mai mare oră de sport”

Sâmbătă, 6 iunie 2015, va avea loc „Cea mai mare oră de sport”, un eveniment organizat de Telekom Romania, în parteneriat cu SmartAtletic și Getfit, cu sprijinul Primăriei Mogoșoaia.

Începând cu ora 09:00 toți participanții vor avea acces gratuit la numeroase activități și clase sportive timp de 12 ore, în parcul Mogoșoaia.

Cea mai mare oră de sport sărbătorește anul ăsta cinci ani de la lansare și reprezintă cel mai mare eveniment sportiv desfășurat sub umbrela campaniei Mișcarea face bine. Lansată în anul 2011, campania pro-sănătate „Mișcarea face bine” a desfășurat și susținut zeci de evenimente sportive, numărul acestora crescând de la an la an.

„Pentru Telekom, promovarea unui stil de viață sănătos prin sport este parte integrantă din strategia noastră de responsabilitate socială corporativă și una din direcțiile prioritare. În plus, prin organizarea acestui eveniment sportiv ne reafirmăm angajamentul de a sprijini activ comunitatea din care facem parte. Organizăm de cinci ani un eveniment cu tradiție care se extinde de la an la an și de care comunitatea beneficiază direct” afirmă Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Cea mai mare oră de sport va fi organizată în trei orașe. Participanții vor avea ocazia să facă sport în cadrul evenimentelor din București pe 6 iunie, Brașov, pe 11 iulie și Mamaia, pe 1 august. Sunt așteptați și cei mici să se bucure de întreceri cu bicicleta și clase dedicate de sport.

În cadrul evenimentului din București iubitorii de activități sportive pot participa la demonstrații de fitness, precum Zumba, Kangoo Jumps, Khai-bo, Steel Programs, Functional Fun, Spinning, Rebound AAS, Ultimate Workout și își pot depăși limitele la Boot Camp. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiți la nivel național și internațional.

Cei pasionați de aventură vor putea participa la o cursă cu obstacole în noroi, The Ultimate Mudness, organizată de Asociația Runsilvania în Pădurea Motoc, lângă Parcul Mogoșoaia.

Campania Cea mai mare oră de sport este susținută de Asociația S.U.P.R.A care a desfășurat un proiect pilot intitulat Emoțiile nu sunt de mâncare pentru copiii cu probleme de greutate și părinții acestora, cu scopul de a identifica emoțiile din spatele dezechilibrelor ponderale, recunoașterea situațiilor de supraalimentare cu substrat emoțional și promovarea unor mecanisme sănătoase.

Partenerul medical al evenimentului este Fundația Policlinici Sociale Regina Maria, care va oferi în mod gratuit o serie de teste medicale pentru determinarea stării de sănătate actuale și va acorda sfaturi medicale pentru un stil de viață sănătos.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe www.miscareafacebine.ro

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *